INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

 • EVENT COVER Eve2019

Institutions attending EVE

 • Standford University
 • University Wisconsin Madison
 • Towson University
 • University_Alabama_Birmingham
 • Brown University
 • Rutgers University
 • Arizona State University
 • Bradley University
 • University NorthCarolina ChapelHill
 • Logo 002
 • Pitt 001
 • Logo 001
 • Kansas State Wildcats

EUROPEAN VOLLEYBALL EXPOSURE - THE EVE OF OPPORTUNITY

Πρόγραμμα EVE 2020

Tα κορυφαία πανεπιστήμια και προπονητές βόλεϊ της Αμερικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ένα τετραήμερο γεμάτο με ευκαιρίες και εμπειρίες ζωής για τα καλύτερα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ, με κορίτσια γεννημένα από το 2000 έως και το 2006.

ΠΟΤΕ / ΠΟΥ

 • 27-29 Φεβρουαρίου 2020, American Community Schools (ACS) of Athens
 • 1-2 Μαρτίου 2020, Θεσσαλονίκη, Anatolia College of Thessaloniki
 • Επαγγελματική συνεύρεση, επιμορφωτικό σεμινάριο με συμμετοχή γονέων και πρώην/νυν αθλητριών/φοιτητριών, συναντήσεις/συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών προπονητών.

ΤΙ

 • Τουρνουά ανίχνευσης ταλέντων υπό την ανάλυση κορυφαίων Αμερικανών προπονητών, ενόψει χορήγησης φουλ υποτροφιών (+ επιπλέον έσοδα υπερκαλύπτοντας το κόστος διαβίωσης στην Αμερική, ήτοι $500-1000+ μηνιαίως) για σπουδές και βόλεϊ στα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής.
 • Πλήρης επιθεώρηση αθλητικών και τεχνικών χαρακτηριστικών, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα προτάσεων προς μελλοντικές προσφορές υποτροφιών και ανταγωνιστικού βόλεϊ στο ανώτατο επίπεδο του Αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος. Καταγραφή μετρήσεων (αλτικότητα/εκρηκτικότητα/ταχυδύναμη/σωματομετρικά κλπ). Εκπόνηση αναλυτικής μελέτης για κάθε συμμετέχουσα ενόψει ανώτερων σπουδών και βόλεϊ, κατόπιν παράθεσης προτάσεων και συστάσεων (βάσει επιστημονικής έρευνας και αναλύσεως με πρόγραμμα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αμερικανών Προπονητών Βόλεϊ – AVCA) επί συγκεκριμένων σημείων βελτίωσης μέσα από ατομική προετοιμασία για επιτυχημένη παρουσία στο κολεγιακό πρωτάθλημα, με συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς κατά τη διάρκεια των μηνών/ετών που μεσολαβούν μέχρι την εγγραφή σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Υψηλής ανάλυσης οπτικό υλικό από τις εμφανίσεις στο τουρνουά και πλήρης υλικοτεχνική υποστήριξη από ομάδα που θα συνεχίσει να συλλέγει και να επεξεργάζεται υλικό με τη συνδρομή της κάθε παίκτριας τους επόμενους μήνες/έτη, μέχρι ολοκλήρωση της μετάβασης στην Αμερική.
 • Παιχνίδι, ασκησιολόγιο, και επιλογή των καλύτερων ταλέντων ηλικιακά. Βραβεία, διπλώματα, δώρα. Συστατικές επιστολές από διεθνείς προπονητές και ειδήμονες του χώρου, που θα προμηθεύσουν τις συμμετέχουσες με ουσιαστικά εφόδια, στρατηγική, τακτικές και καίρια σημεία προς δημιουργία δυναμικού βιογραφικού ενόψει πανεπιστημιακών στόχων και μελλοντικού ανταγωνιστικού σχεδιασμού στο χώρο του βόλεϊ.
 • Ενημερωτικές παρουσιάσεις από ειδικούς του χώρου στις ΗΠΑ (ακαδημαϊκούς, νομικούς, προπονητές). Παρουσίαση των διαφορών και συγκριτική ανάλυση, θεώρηση, και επισκόπηση του Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού βόλεϊ από έμπειρους επαγγελματίες καθώς και απόφοιτες και νυν επαγγελματίες που αγωνίστηκαν σε αμφότερα τα ανταγωνιστικά μέτωπα του βόλεϊ.
 • Επαγγελματική συνεύρεση, επιμορφωτικό σεμινάριο με συμμετοχή γονέων και πρώην/νυν αθλητριών/φοιτητριών, συναντήσεις/συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών προπονητών.

ΓΙΑΤΙ

Αναντικατάστατη η ζωντανή επιθεώρηση, ανίχνευση, και στιχομυθία με τους κύριους παράγοντες που έχουν τη δύναμη της απόφασης χορηγίας φουλ υποτροφίας. Η συνδρομή αυτών των προπονητών είναι κρίσιμη και αποφασιστική γενικότερα για το μέλλον των ταλέντων αυτών, που θέτουν με αυτή τη συμμετοχή και εμπειρία ζωής τις βάσεις προς το καλύτερο για το μέλλον τους. Δεν έχει σύγκριση η ζωντανή ανάλυση υπό το έμπειρο μάτι των ανθρώπων που ζούν το χώρο, στον οποίο πολλά ταλέντα επιθυμούν να ενταχθούν. Επιπλέον, ο αριθμός των προπονητών και πανεπιστημιακών προγραμμάτων βόλεϊ προσφέρει την ευκαιρία να λάβουν όλες τις δυνατές πληροφορίες, απόψεις, αλλά και να έχουν εύρος επιλογών οι συμμετέχουσες. Παράλληλα, τα αυστηρά κριτήρια επιλογής με βάσει τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις των Αμερικανών προπονητών εγγυάται το ανώτατο επίπεδο συναγωνισμού με τα καλύτερα ταλέντα της ηλικίας τους, προς ασφαλή κριτική, αντικειμενική και εποικοδομητική διαμόρφωση προτάσεων και απόψεων σχετικά με το πλέον σωστό, συνετό και συμβατό αναλογικά με το ταλέντο τους επίπεδο ανταγωνισμού στην Αμερική.  Θα ήταν αδύνατο ειδάλλως να έχουν τόσα ζωντανά μάτια πρώτων προπονητών επάνω τους αναλύοντας και διαγράφοντας τις επιλογές τους, επειδή μόνο στην Αμερική υπάρχουν άλλα ανάλογα τουρνουά προπονητών προς το παρόν και ο εν λόγω θεσμός θα καθιερωθεί Πανευρωπαϊκά στο μέλλον μέσω των επαφών και συνεχών συνεργασιών με το AVCA, την Αμερικανική Ομοσπονδία Βόλεϊ, όπως και τη συνεχή συνεργασία επί θεμάτων υποδομής, νομικών και διοικητικών με FIVB/CEV.

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα συνεργατών με δεκαετίες υπηρεσίας στο χώρο, το εύρος των επαφών, και το βάθος των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί με μεράκι, μόχθο, συνεχή αγώνα, και σκληρή δουλειά επί όλων των αναγκαίων λεπτομερειών που χρειάζονται ανάλογες «στροφές ζωής» για νέους ανθρώπους με όνειρα, ταλέντο, αξίες, εργατικότητα, και τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα λαμπρό μέλλον.

Συνολικό ποσό υποτροφιών από 1/9/2019: 

$15,433,512

Ρεκόρ υποτροφιών την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, αξίας $5,093,129

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

https://nomosllc.com/about-nomos/testimonials

ΠΩΣ 

Δήλωση/Αίτηση συμμετοχής (εσωκλειώμενο έγγραφο με βασικές πληροφορίες). Βιογραφικό (ακαδημαϊκό προφίλ/, τρέχον-περσινός μ.ο. βαθμολογίας σχολείου, αναλυτική λίστα συμμετοχής σε συλλόγους και εθνικές ομάδες, βιομετρικά χαρακτηριστικά-/ύψος-μετρήσεις, βίντεο…)

 

ΚΟΣΤΟΣ

200€ - Κατόπιν αξιολόγησης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία Καλαρα τηλ. 697 3373168 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137