INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Ο ενθουσιασμός “is in the air” καθώς προετοιμαζόμαστε για την πολυαναμενόμενη σεζόν μπάσκετ γυναικών του 2023-24! 

NOMOS WBB 23 24

Μετά από μια σπουδαία σεζόν που ήταν αυτή του 2023, γεμάτη ξεχωριστές ερμηνείες και αξέχαστες στιγμές, εμείς στη Nomos LLC είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η επερχόμενη σεζόν υπόσχεται ακόμα και παραπάνω! Η αντίστροφη μέτρηση για το tip-off έχει επίσημα ξεκινήσει και ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα ταλέντα αυτών των αξιόλογων γυναικών του Nomos. 

Continue Reading

Είναι Νοέμβριος, και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα – η σεζόν μπάσκετ ανδρών είναι επίσημα εδώ!

NOMOSGreeksMBB23 24

Καθώς υποδεχόμαστε αυτόν τον συναρπαστικό νέο μήνα, είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι να βουτήξουμε σε μια σεζόν γεμάτη υποσχέσεις και δυνατότητες για τους ταλαντούχους αθλητές μας.

Continue Reading

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων έχουν ξεκινήσει, και οι Ελληνίδες έχουν σαρώσει! 

NOMOS Greeks

Με την προ-αγωνιστική περίοδο να έχει τελειώσει και τις ομάδες να μπαίνουν στα ματς των περιφερειών τους, θα θέλαμε να επισημάνουμε μερικές από τις επιτυχίες που είχαν οι Ελληνίδες μας από την αρχή της σεζόν: 

Continue Reading

Το Αμερικανικά πανεπιστήμια άνοιξαν τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους φοιτητές-αθλητές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2023-24

Πάνω από 150 παιδιά της Nomos LLC θα εκπροσωπήσουν, εκτός από τη χώρα μας, την Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Λευκορωσία σε 7 διαφορετικά αθλήματα του Κολλεγιακού Αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα θα σπουδάζουν σε μερικά από τα πλέον διακεκριμένα πανεπιστήμια στον κόσμο!

Continue Reading

NIL - Name Image Likeness

nil greek article

 
Η Nomos LLC, παραμένοντας πιστή στην υπηρεσία των αθλητών και στην διαμόρφωση ενός καλύτερου κόσμου μέσω του αθλητισμού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι διευρύνει τις υπηρεσίες της στο marketing και την υποστήριξη NIL (Name – Image – Likeness) επαγγελματιών και κολεγιακού επιπέδου αθλητών.

Το EUROPEAN VOLLEYBALL EXPOSURE της Nomos επιστρέφει!

Τα κορυφαία πανεπιστήμια και προπονητές volleyball των Η.Π.Α. επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια απουσίας, για ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες και εμπειρίες ζωής για τα καλύτερα ταλέντα του Ελληνικού volleyball. H Nomos LLC είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που διοργανώνει volleyball showcases, για ταλαντούχες αθλήτριες οι οποίες έχουν στόχο να κερδίσουν αθλητική υποτροφία σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Φέτος στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλήτριες γεννημένες από το 2004 έως και το 2008.

ΠΟΤΕ / ΠΟΥ

Το διήμερο, Κυριακή 26 και Κ. Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, στο American Community Schools (ACS) of Athens

 

Continue Reading

Το γυναικείο μπάσκετ επιστρέφει!

women 2

Με λίγες μέρες μέχρι την έναρξη της καινούργιας σεζόν 2022-23, η Nomos LLC ανυπομονεί για τις αμέτρητες ευκαιρίες και τα μελλοντικά επιτεύγματα αυτών των ταλαντούχων αθλητριών. 

Continue Reading

Καλό μήνα και καλή αρχή στα αγόρια μας!

nomos bball 2022 23

Καλό μήνα και καλή αρχή στα αγόρια μας! Υπάρχει μια μεγάλη μπασκετική σεζόν μπροστά για τα παιδιά μας και είμαστε ενθουσιασμένοι για να παρακολουθήσουμε την πρόοδό τους καθ' όλη τη διάρκεια. Για άλλη μια φορά φέτος, οι Έλληνες της Nomos LLC θα διαγωνιστούν και θα αναδείξουν το ταλέντο τους σε διάφορους ομίλους σε όλη την Αμερική. 

Κάθε χρόνο η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών αυξάνεται σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα στις Η.Π.Α., και φέτος έχουμε μια ομάδα μερικών απίστευτων και διανοούμενων ανδρών μαθητών-αθλητών. Αναμένουμε πολλά επιτεύγματα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Continue Reading

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137