INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Οι προπονητές της Σταυρούλας Παπαδάκη για την επιλογή της από το Stanford

papadaki stanford

Την απόκτηση της Σταυρούλας Παπαδάκη, ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο του Stanford την περασμένη εβδομάδα. Στην ανακοίνωση του πανεπιστημίου από τη σελίδα της γυναικείας ομάδας του μπάσκετ, η προπονήτρια του πανεπιστημίου Tara VanDerveer (η κάτοχος του ρεκόρ ως πολυνίκης προπονήτρια στην ιστορία του γυναικείου κολεγιακού μπάσκετ), πρόσθεσε πως η ίδια και το υπόλοιπο προπονητικό team είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η Σταυρούλα επέλεξε το Stanford για τη συνέχεια της αθλητικής και ακαδημαϊκής της πορείας.

Η Σταυρούλα υπήρξε μέλος της ομάδας μπάσκετ Ο.Α. Χανιά στη Κρήτη. Οι προπονητές της Σταυρούλας, Φρόσω Δημητρουλάκη και Θάνος Σόφτσης  μοιράστηκαν με τη σειρά τους τον ενθουσιασμό τους για το κατόρθωμα της αυτό.

«Από που να ξεκινήσω… Η πρώτη φορά που γνώρισα τη Σταυρούλα ήταν όταν η ίδια ήταν 8-9 χρονών. Θυμάμαι όταν την έφερε για πρώτη φορά σε εμένα ο πατέρας της, ήταν ένα πολύ ψηλό και αδύνατο κοριτσάκι, που ήθελε να μάθει να παίζει μπάσκετ. 

Μετά από λίγο καιρό, είδα ότι ήταν μια αθλήτρια η οποία ήξερε πως να ακολουθήσει τις οδηγίες των προπονητών της με κάθε λεπτομέρεια, ενώ την ίδια στιγμή κατανοούσε τι χρειαζόταν η ομάδα της για να οδηγηθεί στη νίκη. Αυτό τη βοήθησε σίγουρα στο να εξελίξει ακόμα περισσότερο το IQ της όσο αφορά το άθλημα. 

Είναι από τις παίκτριες που αν κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα της θα είναι η πρώτη που θα στεναχωρηθεί και η πρώτη που θα ψάξει να βρει τρόπους για να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Το φιλότιμο της Σταυρούλας είναι ένα από τα κύρια αγαθά του χαρακτήρα της, όπως και της οικογένειας της. Είναι ένα κορίτσι με πολύ υψηλή ηθική, συναισθηματική νοημοσύνη και εξαιρετική εργατικότητα. Επίσης, είναι φοβερά δυνατή ψυχικά, και πάντα βρίσκει τρόπους να βελτιώνεται παρά τις δυσκολίες.

Φέτος, με τη σκληρή δουλειά της και το χαρακτήρα της, εξελίχθηκε σε ηγέτιδα για την ομάδα μας. Αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τις πιο νεαρές μας αθλήτριές, εντός και εκτός γηπέδου. 

Στα 30 μου χρόνια ως προπονήτρια, η Σταυρούλα είναι η πιο επιμελής και εργατική παίκτρια που είχα ποτέ. Δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη. Είναι πάντα ευγενική και σεμνή, κάνοντας πάντοτε αυτό που της ζητείται σαν παίκτρια, από το να μαζέψει τις μπάλες του μπάσκετ στην προπόνηση και να καθαρίσει το γήπεδο στο να βοηθήσει τις συμπαίκτριές της και να τις ενθαρρύνει όταν κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσωπικά, με βοήθησε να γίνω καλύτερη προπονήτρια και καλύτερη παιδαγωγός για την ομάδα μου.

Της εύχομαι να ευχαριστηθεί αυτό το νέο της ταξίδι… και στο τέλος να καταφέρει όλα όσα ποθεί, επειδή της αξίζει».

Φρόσω Δημητρουλάκη
Πρώτη Προπονήτρια U18/U16, Ο.Α. Χανιά, Κρήτης 
Πρώην Ομοσπονδιακή Προπονήτρια U18/U16 Επιλογών Εθνικών Ομάδων Κρήτης

«Μεγάλη κίνηση από το Stanford...Η Σταυρούλα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Παίκτρια που αγαπάει την προπονηση και ακολουθεί το πλάνο του προπονητή. Πολύ καλή συμπαίκτρια και αγαπητή από όλες στην ομάδα. Πολύ καλά αθλητικά προσόντα με φοβερό διασκελισμό, μακριά άκρα, πολύ δυνατά πατήματα και κορμί που μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές σε αρκετές θέσεις.
Πολύ καλή επιλογή από το staff που πιστεύω πως θα τους δικαιώσει».

Θάνος Σόφτσης 
Πρώτος Προπονητής Γυναικείας Ομάδας Ο.Α. Χανίων
Πρώην Προπονητής U18/U16 Εθνικών Ομάδων Ελλάδος

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137