INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

UTEP, NIVC Turnuvası'nda 3. tura atlayarak mücadeleye devam ediyor.

ncaa

Tontai ve Yardımcı'nın Miami Üniversitesi, Gkiourda'nın Central Florida Üniversitesi ve Demirtaş'ın Hawaii Üniversitesi, ikinci turda NCAA’nin en iyi ilk 15 okulları ile karşılaşarak ikinci turda elenseler de, NCAA’nin en iyi ilk 32 takımı arasında yer aldı. Topcicek, Bulgur, Çakır, Charitonidi, Dokuzlar, Erol, Kumanova, Öztuna, Temiz ve Tore'nin voleybol yolculuğu NIVC turnuvasında sona erdi. NIVC’de 3. tura kalan Yetisli UTEP, Portland State- Weber State maçının galibi ile karşı karşıya gelecek. 

Continue Reading

Özkan, Kamış, Ayhan, İlieva ve Uçar’a yüzük! Özkan, Uçar, Süvarioğlu ve Yardımcı’dan yeni kariyer rekorları! Yılın SWAC pasörü Uçar! Yardımcı ve Karacaovadan double-double'lar! Yardımcı ACC’de Haftanın Çaylağı!

peyman-titles-ucar-ayhan

Özkan'ın kariyer rekoru 9 asist yaptığı maçta Iowa Western üst üste 2. kez NJCAA D1 Ulusal Şampiyonasını kazandı. Beste Ayhan ve Mila Ilieva'lı UMBC  2021 America East Konferans şampiyonu, İrem Uçarlı FAMU ise 2021 SWAC Konferans şampiyonu oldu! 61 asistle Uçar, 42 asistle Süvarioğlu ve 9 blokla Yardımcı yeni kariyer rekorlarını kırdı! Sabire Karacaova 17 atak sayısı ve 17 defans topu ile, Peyman Yardımcı ise 16 atak sayısı ve 11 defans topu ile haftayı double-double yaparak kapattı! Peyman ayrıca ikinci kez ACC Konferansında Haftanın Çaylağı seçildi! SWAC Konferansında yılın pasörü ve SWAC Konferansının ilk takımına seçilen Uçar, yaptığı asistlerle okulunun rekorlar kitabına girdi.  

Continue Reading

Koyuncu, yaptığı defanslarla SAC Konferansının totalde ve set başına en çok defans topu kaydeden oyuncusu olarak 4. sıraya yükseldi! America East Konferansının süper ikilisi Ayhan ve Ilieva! Gol kralı, Yardimci!

Koyuncu

Olağanüstü savunma becerilerine sahip olan Sevgi Koyuncu, yaptıgı defanslarla SAC Konferansının istatistiklere gore en iyi 4. defans oyuncusu!

Ayhan & Ilievalı UMBC, AEC'de 12-0'lık mükemmel konferans rekoru ile 1.sırada! Bunun da ötesinde, her ikisi de AEC Konferansinin en yüksek hücum yüzdesi ile hücum eden oyuncularından: Beste 2. ve Mila 9.! Peyman Yardımcı, Miami Hurricanes'i sırtlıyor ve takımının bir kez daha en skorer ismi oluyor!

Continue Reading

NJCAA D1 Voleybol Turnuvası neredeyse baslıyor! Koleva rekorlar kırmaya devam ediyor! Bengi ve Elmas’tan çift haneli sayılar!

Koleva article

 
 

Ekim ayında normal NJCAA D1 Voleybol sezonu sona eriyor ve takımlar  NJCAA finallerine hazırlanıyor. Alexandra Koleva, Blinn'e karşı oynadığı maçta 53 asistle kariyer rekorunu kırdı ve iki gün sonra 56 asist yaparak tekrar kariyer rekorunu kırdı! Çağla Bengi, Marquette karşısında 12 asist ve 11 defans topu ile kariyerindeki ilk double-double'ını elde ederken, İrem Elmas ise istatistiklerine 10 atak sayısı ve 12 defans topu ekledi!

Continue Reading

Yetiş, Koyuncu ve Uçar’dan yeni kariyer rekorları! Karacaova'dan bir double-double daha!

Beste Ayhan, NCAA D1'de en iyi blok yapan 10 oyuncudan biri seçilirken,  aynı zamanda America East Konferansı'nın en yüksek yüzdeyle hucüm yapan 12. oyuncusu ve en iyi blok yapan oyuncusu; Mila Ilieva America East Konferansı'nın en yüksek yüzdeyle hucüm yapan oyuncusu; Melisa Tore ise Conference-USA’nin en çok servis sayısı alan 5. oyuncusu seçiliyor. Hande Yetiş (41), Sevgi Koyuncu (8) ve İrem Uçar (48) asistle kişisel rekorlarını kırdı 

Continue Reading

Yardımcı: Genç yetenek sahada devleşiyor! Beste & Ilieva: Muhteşem ikili UMBC'yi AEC Konferansı’nın zirvesine taşıyor! Beste: Türk Golden Retriever… altın elleriyle NCAA D1'de bloklarda 4. sıraya yükseliyor!

peyman9

Peyman Yardımcı geçen 19 atak sayısı ve 14 defans topu ile başka bir double-double kaydetti! Beste Ayhan ve Mila Ilieva'li UMBC şu anda 9-0'lık bir konferans rekoru ile American East Konferansı'nın zirvesinde! AEC Konferansı’na bloklarıyla liderlik eden Beste, ayrıca tüm ülkede 4. sırada yer alıyor!

Continue Reading

Irem Uçar bir kez daha SWAC Konferansı ‘haftanın pasörü’ ünvanını aldı. Aslı Erdi ve Sevgi Koyuncu kişisel rekorlarını kırdı. Alexandra Koleva NJCAA D1' de yapılan asist sıralamasında 4.sıraya yerleşti.

İrem Uçar bu sezon 5.kez SWAC Konferansı pasörü seçildi. Ayın 15 'inde Anderson 'a karşı son sınıf libero Koyuncu, Lincoln Memorial Üniversitesi formasıyla 34 defans topu çıkararak üst üste iki hafta kişisel rekorunu kırdı. 
Ayın 16' sında Northwest karşısında, Aslı Erdi 8 hücum sayısıyla kişisel kariyer rekorunu kırdı. Alexandra Koleva  NJCAA  D1'de asist sıralamasında 4.sırada yer aldı.

Continue Reading

Koyuncu, Yılmaz, Özkan, Süvarioğlu, Koleva, Temiz ve Dokuzlar’dan yeni kariyer rekorları! Koleva, Karakaova ve Temiz, sıkı çalışmalarının meyvesini yiyor! Ilieva 200 atak sayısı barajını geçti!

New_season_highs-tr2

Nomos kızları kariyer rekorlari kırarak NCAA ve NCAA ligine buyuk bir ses getiriyor. Koyuncu ve Özkan defansta, Dokuzlar bloklarda, Temiz ve Suvarioğlu hücumda, Yılmaz asistlerde, Koleva bloklarda ve servis sayılarında yeni kişisel kariyer rekorlarını kırdı.  

Continue Reading

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137