INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Amerika Birleşik Devletleri’nde spor ve yüksek öğrenimi birleştirmeyi seçenler için, 2023-24 akademik yılı derslerinin ilk günü şimdiden geldi

Nomos turkish girls volleyballNOMOS'un desteğiyle, yedi farklı spor dalında 150'den fazla öğrenci-sporcu, Amerika Birleşik Devletleri'nde, dünya çapında prestijli ve ünlü üniversitelerde eğitim görüp aynı zamanda üniversite sporlarında mücadele ediyorlar. 

Nomos , üniversite sporlarında 6 farklı ülke öğrenci-sporcusunu  Belarus, Bulgaristan, Kıbrıs, Yunanistan, İtalya ve Türkiye’yi  temsil etmektedir . 

Her üniversite sporunun, öğrenci- sporcularının yalnızca kendi spor sezonlarında yarışabilmelerini sağlayan sabit bir programı vardır. Kadın voleybolu, kros, futbol ve su topu Ağustos ayında başlar. Hemen ardından gelen, basketbol, ​​yüzme ve atletizm Eylül ayında başlar. Kürek, tenis, erkek voleybolu ve plaj voleybolu ise Ocak ayında başlamaktadır.

Bu yıl, ABD'de Türkiye'yi temsil eden 22 yeni yüzümüz olacak.

Çağla Bayraktar (Harvard), İpar Özay Kurt (Stanford), Buse Naz Tınaz (Iona College), Sanem Baş(Iona College), Zeynep Oğuz (Iowa Western CC), Azra Eriç (Robert Morris University), Sude Ömercikoğlu (New Mexico Junior College), Selin Turgut (University of Idaho), Asya Akbulut (Eastern Arizona College), Bengisu Kazazlar (Xavier U of Louisiana), Selin Şakiroğlu (Jacksonville State University), Selin Özdemir (San Jose State University), Sude Budak (San Jose State University), Selin Güler (New Mexico Military Institute), Doğa Öcal (University of Central Florida), Aylin Baran (UNC-Greensboro), Lal Akın (Colgate University), Nil Kayaalp (Hofstra University), Beril İkra Çelik (Miami Dade College), Eda Yalçınkaya (Western Carolina University), Berra Selin Söyler (Nicholls State University) ve İlayda Durka (Three Rivers College). 

NOMOS olarak, voleybol kariyerlerine devam etmeyi seçen yeni mezunlarımızla büyük gurur duymaktayız.

 Bu sene, Ezgi Dokuzlar, Ezgi Özkan, Aysu Daloğulları, Elif Özge Çakmak ve Ata Turgut, Yüksek Lisans Derecelerini sürdürmek üzere ABD'de kalmaya devam edeceklerdir.

NOMOS , bir yılda güvence altına alınan (sağlanan ) bursların değeri ile yeni bir rekora daha imza attı. Yeni toplam, bu sene gelen birinci sınıf öğrencileri, transferler ve lisansüstü öğrenci -sporcularını kapsayan burs değeri 12.508.200 $ olarak belirlendi. 

Sonuç olarak, toplam burs miktarı geçtiğimiz yıllar ile birlikte toplam 53.923.910 dolara ulaştı.

NOMOS olarak tüm öğrenci-sporcularımıza harika bir akademik ve spor yılı diliyoruz.

Her zamanki gibi, onların yanında olup, takip etmeye ve desteklemeye devam edeceğiz. 

Ayrıca okuyucularımızı web sitemiz ve sosyal medya aracılığıyla bilgilendireceğiz.

Öğrenci sporcularımıza bol şans.. Sizlere sağlık ve başarılar diliyoruz!

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137