INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

UTEP, NIVC Turnuvası'nda 3. tura atlayarak mücadeleye devam ediyor.

ncaa

Tontai ve Yardımcı'nın Miami Üniversitesi, Gkiourda'nın Central Florida Üniversitesi ve Demirtaş'ın Hawaii Üniversitesi, ikinci turda NCAA’nin en iyi ilk 15 okulları ile karşılaşarak ikinci turda elenseler de, NCAA’nin en iyi ilk 32 takımı arasında yer aldı. Topcicek, Bulgur, Çakır, Charitonidi, Dokuzlar, Erol, Kumanova, Öztuna, Temiz ve Tore'nin voleybol yolculuğu NIVC turnuvasında sona erdi. NIVC’de 3. tura kalan Yetisli UTEP, Portland State- Weber State maçının galibi ile karşı karşıya gelecek. 

Hande Yetis
UTEP voleybol takımı, geçtiğimiz Perşembe akşamı Moby Arena'da NIVC Voleybol Şampiyonası'nın ilk turunda Tulsa'yı (3-1) mağlup ederek şampiyonanın ilk maçını kazandı. Ertesi gün kendi sahasında Colorado State Rams'ı 4 sette mağlup ederek, sezon rekorunu 23-7’ye yükseltti. Hande Yetiş iki maçta da süre almadı. UTEP, NIVC'nin 3. turunda Portland State ile Weber State maçının galibiyle karşılaşacak.   

Gelecek Maçlar:
NIVC 3. tur 

Aristea Tontai & Peyman Yardımcı
Miami Hurricanes (25-5, 15-3 ACC) ülkenin en iyi 32 takımı arasına girerek NCAA turnuvasının 2. turuna kadar çıkmayı başardı. İlk turda Canes, South Alabama voleybolu 4 sette mağlup etti. Bu maçta, Aristea Tontai %50 yüzdesiyle takımındaki en yüksek isabet yüzdesine sahipti. Turnuvanın ikinci turunda Canes, Florida Gators’a 3 sette yenildi. İki maçta  Aristea toplam 1 asist, 1 defans topu, 9 atak ve 9 blok sayısı, Peyman ise toplam 9 defans topu, 1 servis, 15 atak ve 4 blok sayısı kaydetti. ACC Konferansının set başına en çok blok yapan 6. oyuncusu olan Aristea, ligin genelinde set başına en çok blok yapan 45. oyuncu sıralamasına yükseldi. 

İlayda Demirtaş
Ilayda Demirtas'ın Hawaii Üniversitesi, 18-2 konferans rekoru ile Big West şampiyonluk ünvanını kazandıktan sonra NCAA turnuvasına katılmaya hak kazandı. 3 Aralık Cuma günü Mississippi State ile karşılaşan Hawaii, maçı 5 sette kazanmayı başardı. Ertesi gün ise, Washington ile karşılaşan Hawaii, rakibine 3 sette mağlup oldu. Bu yenilgiyle Hawaii 2021 sezonunu 22-8'lik genel rekoru ile sonlandırdı. 

Doga Topcicek 
2 Aralık'ta Braves (17-15, konferans 12-6), Chicago State'e karşı büyük bir galibiyetin (3-1) ardından NIVC'nin ikinci turuna yükseldi! Bradley, 2018’den sonra program tarihinde ilk defa NIVC'nin ikinci turuna yükseldi. Ne yazık ki, ertesi gün, Braves'in 2021 sezonu, Evansville'e karşı 3-1'lik mağlubiyetle sona erdi. Doga Topcicek iki maçta toplam 1 defans topu kaydetti.

Melisa Nur Temiz & Melisa Tore 
Troy voleybolun, MTSU’yu 3-0 (25-16, 25-18, 25-14) mağlup etmesiyle, Trojans NIVC'nin ikinci turuna yükseldi. MTSU (9-12, 6-6 C-USA) bu yenilgiyle şampiyonaya veda ederek 2021 voleybol sezonunu sonlandırdı. Melisa Töre 3 atak ve 2 blok sayısı ile, Melisa Nur Temiz ise 1 atak sayısı ve 3 defans topu ile maçı tamamladı.

Irem Ucar
2021 NCAA Division I Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nın ilk turunda ligin 21 numarası Florida ile karşılaşan FAMU (25-7, 14-2 SWAC) rakibine direnemedi ve 3 sette rakibine mağlup oldu. Yılın SWAC pasörü olan İrem Uçar, maçı 16 asist ve 3 defans topu ile tamamladı.

Ezgi Dokuzlar, Ece Oztuna & Ece Erol
NIVC Voleybol Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Chicago State (17-11,9-5), 2 Aralık Perşembe günü Bradley Üniversitesi ile karşılaştı. 4 sette rakibine mağlup olan Cougars, 2021 voleybol sezonunu sonlandırdı. Ezgi 3 defans topu, 10 atak, 2 servis ve 1 blok sayısı ile maçı tamamlarken, Ece Erol 1 atak ve 3 defans topu ile tamamladı. 

Beste Ayhan ve Mila İlieva
12-0'lık konferans rekoru 19-12’lik genel rekora sahip olan UMBC, harika bir yılı NCAA Turnuvası’nın ilk turunda Pittsburgh karşısında 3 sette mağlup olarak geride bırakıyor. 
Mila Ilieva maçı 1 defans topu, 5 atak ve 1 blok sayısı ile tamamlarken, Beste Ayhan ise 1 defans topu, 5 blok ve 3 atak sayısı ile tamamlıyor. 

Ece Emrullah
Ece Emrullahlı A&M-Corpus Christi, 13-1’lik konferans rekoru ile Southland Konferansı şampiyonluğunu kazandıktan sonra NCAA turnuvasındaki yerini aldı. 2 Aralık Perşembe günü Baylor ile karşılaşan A&M-Corpus Christi, 3 sette rakibine mağlup olarak turnuvaya veda etti. Ece sezonun son maçında süre almadı. 

Stella Gkiourda
Sezonun son maçında UCLA (25-5, PAC-12 16-4) ile karşılaşan Central Florida Üniversitesi (UCF) rakibine 5 sette mağlup oldu. Bu mağlubiyetle beraber UCF, 2021 voleybol sezonunu 27-7’lik genel ve 19-1’lik konferans rekoruyla sonlandırıyor.

Efrosini Mpakodimou & Tatiana Armoutsi
Towson Universitesi’nin yolculuğu, Penn State Üniversitesine karşı adrenalin dolu çok güzel bir maçın ardından alınan 3-1'lik bir yenilgi ile sona erdi. Bakodimou 4 defans topu, 7 atak ve 2 blok sayısı kaydederek takımını ayakta tuttu. Maalesef bu yenilgi sonucu zaferler ve şampiyonluklarla dolu bu sezon, Fay ve Tatiana için resmen sona erdi.

Eirini Glynou
NCAA Turnuvasına katılmaya hak kazanan South Alabama Üniversitesi, NCAA 1. turunda Miami ile karşılaştı. Glynou ‘nun forma terletmediği bu maçta rakibine üstünlük kuramayan ve mağlup olan South Alabama, maalesef 2021 voleybol sezonunu 25-7’lik genel ve 15-1’lik SBC rekoru ile geride bıraktı. 

Ioanna Charitonidi, Ada Bulgur & Revna Cakir 
Çok iyi bir sezon ardından, UTRGV NIVC Voleybol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Turnuvanın ilk turunda Arizona Üniversitesi ile karşılaşan UTRGV, rakibine 3 sette mağlup oldu. Çakır'ın forma giymediği bu maçta, Ada Bulgur, 2 defans topu kaydederek maçı sonlandırdı. UTRGV bu sezonu 17-11’lik genel, 8-4’luk WAC konferans rekoru ile tamamladı.

Darina Kumanova
İyi bir sezon geçiren Kumanovalı Pasifik Üniversitesi, NIVC Voleybol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Lady Tigers, NIVC'nin ilk turunda Portland State Üniversitesi'ne 5 sette mağlup oldu. Heyecan dolu bu maçta Darina Kumanova, sezondaki 6. double-double'ını yaparak hücumda ve savunmada takımına liderlik etti. Bu mağlubiyetle, 13-16’lık genel, 10-8’lik konferans rekoruna sahip olan Tigers, 2021 voleybol sezonunu kapattı. Kumanova, West Coast Konferansı'nda en çok atak sayısı kaydeden 11.,  set başına en çok defans topu kaydeden 16., set başına en cok servis sayısı kaydeden 17. sırada yer alarak Tigers ile etkileyici bir sezon geçirdi.

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137