INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Μπακοδήμου και Γλυνού πρωταθλήτριες! Χούντα: Ολοκλήρωσε την σεζόν με καινούργιο προσωπικό ρεκόρ η Χούντα! Αδιαπέραστες Τοντάι και Καθάριου, ρεκόρ για την Αριστέα και… 2η θέση σε συνολικά μπλοκ σε όλη την Αμερική για την Αριάδνη!

Bakodimou-prwta8lima

Και το ‘19 και το ‘20 και το ‘21 πρωταθλητές της CAA το Towson της Μπακοδήμου! Με αυτό το σερί το Towson είναι το πρώτο πανεπιστήμιο μετά το George Mason το 1996, που παίρνει 3 τίτλους στην σειρά στην Colonial Athletic Association Conference! Μαζί με την Μπακοδήμου, το University of South Alabama της Ειρήνης Γλυνού κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο πρωτάθλημα SBC! Με καινούργιο προσωπικό ρεκόρ 18 αμυνών ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν η Ηρώ Χούντα ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά για του χρόνου! Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση έβαλε στο βιογραφικό της η Αριστέα Τοντάι, όντας τείχος για τους Miami Hurricanes με καινούργιο προσωπικό ρεκόρ 10 μπλοκ! Αντίο με έμφαση από το Ελληνικό τείχος της Νέας Υόρκης και 2η θέση σε συνολικά μπλοκ σε όλη την Αμερική, με 151 για την Αριάδνη Καθάριου! 


Εθνικές Κατατάξεις:

  • Καθαρίου 2η σε συνολικά μπλοκ και 20η για μπλοκ/σετ

  • Μπακοδήμου 3η σε άσσους και 8η σε άσσους/σετ


Ευφροσύνη Μπακοδήμου

Πρωταθλήτριες της CAA  τα κορίτσια του Towson University για 3η συνεχόμενη χρονιά! Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 19/11 και με νίκη 3-0 απέναντι στο Delaware University η Φαίη είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 4 μπλοκ και 10 άμυνες. Στο παιχνίδι για την ανάδειξη του πρωταθλητή την επόμενη μέρα, και με νίκη 3-2 απέναντι στο Elon University η Μπακοδήμου είχε 7 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 3 μπλοκ και 7 άμυνες. 


Επόμενες υποχρεώσεις

1ος γύρος NCAA


Αριάδνη Καθάριου

Η σεζον για το “red storm” (15-17,6-12) τελειώνει γλυκόπικρα με μια νίκη και μια ήττα. Πιο αναλυτικά την Παρασκευή 19/11 και με νίκη 3-1 απέναντι στο Providence College η Καθάριου είχε μια τρομερά καλή επίδοση με 14 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, και 7 μπλοκ. Την Κυριακή η ημέρα έκλεισε με ήττα 3-0 απέναντι στο Creighton University με την Αριάδνη να έχει 1 τελειωμένη επίθεση, 2 άσσους, 3 μπλοκ και 2 άμυνες. Πρωτοφανής διάκριση για Ελληνίδα, με την Αριάδνη να κατέχει τη δεύτερη θέση σε συνολικά μπλοκ σε όλη την πρώτη κατηγορία του NCAA. 



Ηρώ Χούντα & Ζωή Σερόλι

Το Green Bay Phenix ηττήθηκε από την  University of Illinois Chicago στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Horizon League και έτσι δυστυχώς η φετινή του σεζόν έλαβε τέλος. Η Ηρώ Χούντα έκανε career-high για τους Phoenix σε άμυνες με σύνολο 18 και είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις, 6 μπλοκ ασίστ, 3 άσσους και 2 ασίστ. Η Ζωή Σερόλι βοήθησε στην πίσω ζώνη την ομάδας της με 4 άμυνες. Το Green Bay ολοκλήρωσε την σεζόν με 15 νίκες και 16 ήττες συνολικά και με 10-8 στον όμιλο Horizon.

 

Αριστέα Τοντάι

Το University of Miami (22-4, 13-3) συνεχίζει να καταγράφει νίκες για το πρωτάθλημα της ACC. Στις 19 Νοεμβρίου οι Canes νίκησαν το Florida State University εκτός έδρας σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με επεισοδιακή νίκη 3-2. Η Ελληνίδα κεντρική μπλοκέρ είχε εκπληκτική απόδοση καθώς είχε 10 τελειωμένες επιθέσεις, 3 μπλοκ, 3 άσσους, και 1 ασίστ. Στον αγώνα με το UNC, την ομάδα της κατα τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της, η Ελληνίδα κεντρική μπλοκέρ είχε προσωπικό ρεκόρ, 8 μπλοκ ασίστ, 2 μονά μπλοκ  και 1 τελειωμένη επίθεση. Οι Canes επικράτησαν εκτός έδρας του Chapel Hill με 3-1 σετ.


Επόμενες υποχρεώσεις:

24/11 με Wake Forest


Ιωάννα Γεωργατζή

Το Azusa Pacific University επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα την περασμένη εβδομάδα καθώς νίκησε το Πανεπιστήμιο Biola. Η Ιωάννα Γεωργατζή βοήθησε την ομάδα της στην επίθεση καθώς ήταν 36% παραγωγική για τους Cougars. Η Ελληνίδα επιθετικός είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις και 1 μπλοκ ασίστ. Στις 20 Νοεμβρίου οι Cougars αντιμετώπισαν τους CUI Eagles. Η Γεωργατζή ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ αποτελεσματική στην επίθεση καθώς είχε 35% απόδοση , με 6 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ ασίστ, και 2 άμυνες. Ο αγώνας έληξε υπέρ των CUI Eagles. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας για το APU την φετινή σεζόν, ολοκληρώνοντας με 18 νίκες και 10 ήττες, όντας 13-7 στον όμιλο PacWest. 


Έλενα Καρακάση

Η Καρακάση είχε άλλη μια καλή απόδοση για λογαριασμό του Syracuse University (16-13, 5-12). Παρά την προσπάθεια της Έλενας, το Syracuse ηττήθηκε από το Duke University (3-1) στις 21 Νοεμβρίου. Η Ελληνίδα πασαδόρος είχε 27 ασίστ, 1 τελειωμένη επίθεση και 6 άμυνες για το Cuse Orange.


Επόμενες υποχρεώσεις:

24/11 με NC State


Ναυσικά Παπαβασιλείου

Τέλος της φετινής σεζόν για το University of Mount Olive (15-14, 10-9) μετά από ήττα από το Emmanuel College(3-0). Η Ναυσικά Παπαβασιλείου είχε 6 μπλοκ, 3 άμυνες και 1 τελειωμένη επίθεση για τους Τρώες. Οι Τρώες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με 15 νίκες και 14 ήττες (γενικό ρεκόρ) και με 10 νίκες και 9 ηττες για την Conference Carolinas.


Ιωάννα Χαριτωνίδη

Εξαιρετική σεζόν για Χαριτωνίδη και UTRGV η οποία όμως έφτασε στο τέλος της το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού η ομάδα της Ελληνίδας ακραίας ηττήθηκε στο προημιτελικά του τουρνουά της WAC περιφέρειας εναντίον του Grand Canyon(1-3). Η Χαριτωνίδη τελείωσε το παιχνίδι με 7 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 μπλοκ και 8 άμυνες. 


Έλενα Μπάκα 

Δύσκολους αντιπάλους αντιμετώπισε το περασμένο Σαββατοκύριακο το St Mary's College της Μπάκα με δύο παιχνίδια εναντίον των #23 SanDiego και #4 BYU. Παρά τη καλή προσπάθεια της Μπάκας και του St Mary, η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα σημειώνοντας ήττες με 1-3 και στα δύο παιχνίδια. Στο δεύτερο παιχνίδι εναντίον του BYU, η Μπάκα είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 άσσους, 3 μπλοκ και 7 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις

23/11 με San Francisco 

 

Γεωργία Τσελέπη & Όλγα Ζαμπάτη 

Με νίκη εναντίον του Marist (3-2) στη προημιτελική φάση του πρωταθλήματος, η Ζαμπάτη και Τσελέπη του Quinnipiac πέρασαν στα ημιτελικά του τουρνουά της MAAC περιφέρειας. Δυστυχώς όμως ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν, αφού ηττήθηκαν εναντίον του Rider με 3-0. Πιο αναλυτικά, στο παιχνίδι εναντίον του Marist, η Τσελέπη είχε 12 τελειωμένες επιθέσεις, 4 μπλοκ και 5 άμυνες, ενώ η Ζαμπάτη είχε 9 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 1 μπλοκ και 10 άμυνες. Οι Ελληνίδες διεθνείς δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα εναντίον του Rider.


Ζωή Φάκη

Επίσης γλυκόπικρα έκλεισε η χρονιά και για την Φάκη με τον τελευταίο κολεγιακό αγώνα της καριέρας της την Πέμπτη 18/11 και το Σάββατο 20/11. Την Πέμπτη και απέναντι στο Nevada University με νίκη 3-0 η Φάκη είχε 11 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, και 5 άμυνες. Το Σάββατο 20/11 και με ήττα 3-1 απέναντι στο San Jose State University η Ζωή είχε 4 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 1 μπλοκ και 10 άμυνες.

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137