INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Άσοι με το τσουβάλι για Μπακοδήμου και Top-8 σε άσους στο NCAA. Top-10 blocker σε όλο το NCAA και Καθάριου να … καθαρίζει μπλοκ. Χούντα νέο προσωπικό ρεκόρ (δις) σε άμυνες! Και άλλα double-double για Καρακάση (25η σε ασιστ σε όλο το NCAA) Παπάζογλου, Ανασ

Bakodimou_in_the_Top

Συλλογή άσων για τη Μπακοδήμου που μπήκε με το δεξί στην περιφέρεια CAA με άλλους 6 (!) εναντίον του UNC Wilmington. Μπλοκ στους Seton Hall Pirates από την Καθάριου, που με ρεκόρ επιθέσεων αλλά και 5 ακόμα μπλοκ τρέχει για να διατηρηθεί στο Τοπ-10 της Αμερικής ως μπλοκέρ! Επίσης, ρεκόρ συνέχεια την περασμένη εβδομάδα όταν η Ηρώ Χούντα έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ όχι μία, αλλά δύο φορές! Πρώτα εναντίον του Purdue Fort Wayne με 17 άμυνες και έπειτα στην τρομερή νίκη εναντίον του IUPUI η Ηρώ Χούντα ξανα-έσπασε το ρεκόρ της με 19 άμυνες! Άλλο ένα double-double για Έλενα Καρακάση, Κατερίνα Παπάζογλου και Μαριάννα Αναστασιάδη με 42 ασίστ-10 άμυνες, 10 τελειωμένες επιθέσεις-10 άμυνες και 16 ασίστ-11 άμυνες αντίστοιχα! Επίσης το πρώτο της double-double σημείωσε και η Χρυσάνθη Σταματίου με 14 τελειωμένες επιθέσεις και 11 άμυνες! Έχει πάρει τρελή φόρα το Coastal Georgia της Γκιούρδα έχοντας 15 νίκες σε μόλις 16 άγωνες και παραμένοντας αήττητες στα εντός έδρας παιχνίδια! 

Ευφροσύνη Μπακοδήμου
Με νίκη 3-0 απέναντι στο University of North Carolina Wilmington και μια πολύ καλή αρχή για την περιφέρεια της Φαίης είχαν το Σάββατο 25/9 τα κορίτσια του Towson University. Η Μπακοδήμου κατέγραψε 5 τελειωμένες επιθέσεις και 3 άμυνες. Με τον ίδιο αντίπαλο και το ίδιο αποτέλεσμα με νίκη 3-0 έκλεισε αυτό το Σαββατοκύριακο για την ελληνίδα ακραία που έδωσε ρεσιτάλ στο σερβίς με 6 άσσους, 9 τελειωμένες επιθέσεις, 3 μπλοκ, και 3 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις: 
2/10 με Elon University 

Ευφροσύνη Αλεξάκου & Αριάδνη Καθάριου
Παρά την ήττα 3-0 απέναντι στο UCONN το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, τα κορίτσια της “Κόκκινης Θύελλας” είχαν καλές εμφανίσεις με την Αλεξάκου να έχει 9 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ, και 12 άμυνες και την Καθάριου να έχει 5 τελειωμένες επιθέσεις και 3 μπλοκ. Με δύναμη και τσαγανό όμως, την επόμενη μέρα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου κατέκτησαν την πρώτη νίκη με 3-1 απέναντι στο Seton Hall. Η Καθάριου είχε 7 τελειωμένες επιθέσεις και 5 μπλοκ. Η Αλεξάκου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
1/10 με Creighton University 

Ηρώ Χούντα & Ζωή Σερόλι
Συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις οι Ελληνίδες του Green Bay, που βοήθησαν την ομάδα τους να κάνει  2  νίκες επί των IUPUI (3-1) και Purdue Fort Wayne (3-2). Η Ηρώ Χούντα έπαιξε βασικό ρόλο και στα δύο παιχνίδια καθώς ήταν η ηγέτης στις άμυνες για το Green Bay στο πρώτο παιχνίδι και δεύτερη σε άμυνες στο δεύτερο παιχνίδι. Η Χούντα έκανε προσωπικό ρεκόρ είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 3 μπλοκ και 17 άμυνες στο παιχνίδι με τον Purdue Fort Wayne. Στο παιχνίδι με το IUPUI η επίδοση των Ελληνίδων παικτριών είχε τεράστιο αντίκτυπο στη νίκη της ομάδας τους. Η Χούντα έσπασε πάλι το ατομικό της ρεκόρ στις άμυνες και κατέγραψε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 19 άμυνες, 1 άσο και 3 μπλοκ. Η Ζωη Σερόλι είχε 1 τελειωμένη επίθεση, 1 άσσο και 5 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

28/09 με UIC
1/10 με NKU
3/10 με Wright State

Έλενα Καρακάση
Το Syracuse University έπαιξε εναντίον του Boston College στο εναρκτήριο παιχνίδι της ACC Conference. Το παιχνίδι έληξε υπέρ των αετών του Boston College (3-1). Η  Ελληνίδα πασαδόρος έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στις ασίστ για το Syracuse αυτή τη σεζόν. Στο παιχνίδι είχε 29 ασίστ και 2 άμυνες. Στην δεύτερη αναμέτρηση της εβδομάδας το Syracuse University επικράτησε του Duke University με 3-0 σετ. Η Έλενα Καρακάση έκανε ένα ακόμα εντυπωσιακό double-double με 42 ασίστ, 10 άμυνες και 2 τελειωμένες επιθέσεις.

Επόμενες υποχρεώσεις:

1/10 με Wake Forest
3/10 με Virginia Tech

Κατερίνα Παπάζογλου
Στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας, οι κουκουβάγιες του Temple έπαιξαν εναντίον του SMU. Το παιχνίδι έληξε υπέρ των αντιπάλων με 3-1. Η Ελληνίδα ακραία είχε 2 τελειωμένες επιθέσεις 1 άσσο και 6 άμυνες. Στον δεύτερο αγώνα της εβδομάδας το Temple University ηττήθηκε από το University of Memphis με 3-1 παρά το εντυπωσιακό double-double της Κατερίνας Παπάζογλου. Η Ελληνίδα επιθετικός είχε 10 τελειωμένες επιθέσεις και 10 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

1/10  με Tulane
3/10 με Houston

Μαριάννα Αναστασιάδη 
Το Oakland City University της Αναστασιάδη, σημείωσε 1 νίκη και 2 ήττες το περασμένο Σαββατοκύριακο στη δεύτερη αγωνιστική της RSC περιφέρειας, εναντίον των Indiana University Kokomo (0-3), Midway University (3-1) και Indiana University Southeast (0-3). Η Ελληνίδα πασαδόρος είχε συμμετοχή και στα τρία παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα εναντίον του University Kokomo, είχε 2 τελειωμένες επιθέσεις, 15 ασίστ και 5 άμυνες. Στο παιχνίδι εναντίον του Midway University, η Αναστασιάδη είχε 1 τελειωμένη επίθεση, 15 ασίστ, 2 άσσους και 7 άμυνες, οδηγώντας την ομάδα της σε νίκη. Στο τελευταίο παιχνίδι, είχε 16 ακόμα ασίστ και 11 άμυνες, σημειώνοντας άλλο ένα double-double!

Επόμενες Υποχρεώσεις:

28/9 με Asbury University  
1/10 με Ohio Valley University 

Χρυσάνθη Σταματίου
Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ξεκίνησε το Bellarmine University της Σταματίου στο πρωτάθλημα της ASUN περιφέρειας, με τρεις ήττες εναντίον Liberty(2-3), FGCU(0-3) και Jacksonville University(2-3). Αναλυτικά, εναντίον του Liberty, η Σταματίου είχε 14 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 μπλοκ και 11 άμυνες, σημειώνοντας το πρώτο της double-double! Στις δύο παιχνίδια εναντίον FGCU και Jacksonville University, η Ελληνίδα παίκτρια είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 3 ασίστ, 1 άσσο, 1 μπλοκ και 11 άμυνες συνολικά.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

1/10 με UNA
2/10 με JSU 

Έλενα Γκιούρδα
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για το Coastal Georgia College της Γκιούρδα, εναντίον των Webber International (3-0) και St. Thomas (3-0). Με τις νίκες αυτές το Coastal Georgia College πλέον έχει 15 νίκες και μόνο 1 ήττα στη φετινή σεζόν. Στις 22 Σεπτεμβρίου εναντίον του Webber International, η Ελληνίδα παίκτρια είχε 7 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο, 4 μπλοκ και 6 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

2/10 με Ave Maria University
6/10 με Warner University 

Μαριαλένα Μπαμπίρη
Το κολέγιο Lyon της Μαριαλένας Μπαμπίρη είχε μία δύσκολη εβδομάδα. Η πρώτη αναμέτρηση ήταν κόντρα στο John Brown University. Η Ελληνίδα κεντρικός είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι καθώς είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 3 μπλοκ και 1 άμυνα. Στο δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι της εβδομάδας, το κολέγιο Lyon ηττήθηκε από το Philander Smith College (0-3) και το Central Baptist College (1-3). Η Μαριαλένα Μπαμπίρη έκανε 2 εντυπωσιακά παιχνίδια καταγράφοντας 10 τελειωμένες επιθέσεις, 5 μπλοκ, συνοδευόμενες από 7 άμυνες και 1 άσσο.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

27/09 με Cumberlands
02/10 με William Woods University

Ναυσικά Παπαβασιλείου
Το University of Mount Olive ήρθε αντιμέτωπο με το Chowan University, το FMU και το UNC Pembroke. Το πανεπιστήμιο της Ναυσικάς Παπαβασιλείου ηττήθηκε και από τα τρία πανεπιστήμια με σκορ 3-0, 3-2 και 3-0 αντίστοιχα. Η Ελληνίδα επιθετικός βοήθησε την ομάδα της όπως μπορούσε καθώς προέρχεται από τραυματισμό στο χέρι. Είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 10 άμυνες και 4 μπλοκ για τους Τρώες του University of Mount Olive.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

02/10 με Converse College
05/10 με Belmont Abbey
08/10 με Southern Wesleyan 
10/10 με NGU

Ιωάννα Γεωργατζή
Νικηφόρα συνεχίζει την σεζόν του το Azusa Pacific! Η πρώτη νίκη της εβδομάδας για το πανεπιστήμιο της Ιωάννας Γεωργατζή καταγράφηκε εναντίον του  Holy Names University (3-0). Ενω η δεύτερη νίκη της εβδομάδας ήταν εναντίον του Dominican University (3-0). Η Ελληνίδα παίκτρια βοήθησε την ομάδα της καταγράφοντας 9 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ και 2 άμυνες συνολικά.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

29/09 με Concordia Irvine
1/10 με Biola

Στεφανία Αναγνώστου
Το Indiana University of Pennsylvania παρά τη βοήθεια της Αναγνώστου είχε 2 ήττες και μία νίκη αυτη την εβδομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας, οι Crimson Hawks ηττήθηκαν από το Gannon University (3-0). Στο δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας, το πανεπιστήμιο της Αναγνώστου ηττήθηκε από τον Seton Hill (3-2). Παρά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα, το IUP επέστρεψε με νίκη θρίλερ κόντρα στο Shippensburg (3-2). Η Ελληνίδα ακραία είχε εξαιρετικές επιδόσεις και βοήθησε την ομάδα της έχοντας 12 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 13 άμυνες και 1 μπλοκ για τους Crimson Hawks συνολικά.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

28/9 με Salem
1/10 με Edinboro
2/10 με Mercyhurst

Αριστέα Τοντάι 
Η Αριστέα Τοντάι βοήθησε το University of Miami να κερδίσει το University of Notre Dame και έδωσε στην ομάδα της μία πολύτιμη νίκη για το ACC Conference. Παρά την καλή απόδοση της Ελληνίδα κεντρικού το University of Miami ηττήθηκε από το University of Louisville, το οποίο έχει καταταγεί 3ο στην Division 1 σύμφωνα με το AVCA coaches poll. Η Ελληνίδα επιθετικός είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:

01/10 με UNC
03/10 με NC State University

Ιωάννα Χαριτωνίδη
Δύο αγώνες για την ομάδα της Χαριτωνίδη το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκ των οποίων ο δεύτερος αγώνας σημείωσε το ξεκίνημα αγωνιστικών υποχρεώσεων του UTGRV στο πρωτάθλημα της WAC περιφέρειας. Παρόλο τις σταθερά καλές εμφανίσεις της Ελληνίδας ακραίας, η ομάδα του UTRGV ηττήθηκε με 3-1 και στους δύο αγώνες, εναντίον των UTEP και Stephen F. Austin. Αναλυτικά, η Χαριτωνίδη εναντίον του UTEP, είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 3 μπλοκ και 11 άμυνες, ενώ εναντίον του Stephen F. Austin, η Χαριτωνίδη είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 9 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:
2/10 με Lamar

Έλενα Μπάκα 
Με δύο ήττες ξεκίνησε το Saint Mary's College της Μπάκα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη WCC περιφέρεια εναντίον δύο πολύ δυνατών αντιπάλων, #25 SanDiego (0-3) και #11 BYU (0-3). Στα παιχνίδια αυτά, η Ελληνίδα ακραία είχε 10 τελειωμένες επιθέσεις, 2 ασίστ, 1 άσσο, 2 μπλοκ και 5 άμυνες συνολικά. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

28/9 με Santa Clara 
30/9 με Gonzaga

Γεωργία Τσελέπη & Όλγα Ζαμπάτη 
Μία ήττα και μία νίκη για τις Τσελέπη και Ζαμπάτη το περασμένο Σαββατοκύριακο εναντίον των Niagara (1-3) και Canisius  (3-1), με το Quinnipiac University να έχει πλέον 2 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα της MAC περιφέρειας. Αναλυτικά, στις 25 Σεπτεμβρίου εναντίον του Niagara, η Τσελέπη είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 5 άμυνες, ενώ στο ίδιο παιχνίδι η Ζαμπάτη είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις και 11 άμυνες. Την επόμενη μέρα εναντίον του Canisius, η Ζαμπάτη είχε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 1 μπλοκ και 2 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

29/9 με Marist 
2/10 με Fairfield 

Μαρκέλλα Λαναρά 
Με ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη A10 περιφέρεια το George Washington της Λαναρά εναντίον των Dayton (1-3) και Duquesne (2-3) , παρά τις καλές εμφανίσεις της Ελληνίδας κεντρικού. Εναντίον του Dayton, η Λαναρά είχε μια εξαιρετική εμφάνιση με 7 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο και 3 άμυνες. Στο παιχνίδι εναντίον του Duquesne, η Ελληνίδα είχε ακόμα μια δυνατή εμφάνιση με 5 τελειωμένες επιθέσεις, 3 άσσους, 5 μπλοκ και 3 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

1/10 Davidson  
3/10 με VCU

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137