INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Αξέχαστη χρονιά, γράψαμε ιστορία

Δηλώσεις Eυφροσύνης Αλεξάκου και Αριάδνης Καθάριου για τον… επικό τίτλο του St. John’s στην Big East 

Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο του St. John’s που κατέκτησε τον τίτλο στην Big East, μια από τις κορυφαίες περιφέρειες του αμερικανικού κολεγιακού βόλεϊ, Ευφροσύνη Αλεξάκου και Αριάδνη Καθάριου μίλησαν αποκλειστικά στο γραφείο Τύπου της NOMOS. 

StJohns Volleybal 04

H 19χρονη ακραία MVP της τελικής φάσης και μέλος της καλύτερης ομάδας της περιφέρειας επεσήμανε: 

«Είχαμε θέσει από την αρχή ως στόχο να μπούμε στην τετράδα του πρωταθλήματος και να παίξουμε στα τελικά της περιφέρειας, αλλά κρυφό μας όνειρο ήταν  να παίξουμε στα τελικά του NCAA. Από την προετοιμασία το πρόγραμμα μας ήταν πολύ απαιτητικό. Παίξαμε φιλικά με πανεπιστήμια του top-20, κάναμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στην Χαβάη και πήραμε μέρος στο δυνατό τουρνουά που μας βοήθησε πολύ.

Αρχίσαμε να το πιστεύουμε περισσότερο όταν κερδίσαμε το Oregon και το Duke. Θεωρώ ότι από αυτά τα παιχνίδια και μετά, το όνειρο μας άρχισε να μπαίνει στην καθημερινότητα μας. Εννοείται είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ.

Όσος αναφορά την Βig East κανένας δεν πίστευε ότι θα κερδίσουμε το Creighton. Όσες φορές παίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, χάσαμε.

Προετοιμαστήκανε πολύ καλά, γνωρίζοντας ακριβώς το παιχνίδι που παίζουν. Το κυριότερο όμως είναι ότι παίξαμε ελεύθερα και σαν ομάδα. Αφού κερδίσαμε το Creighton πιστέψαμε ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία.

Ήμασταν αποφασισμένες σαν ομάδα, θέλαμε να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε και όταν παίζεις έτσι έχεις και αποτελέσματα.

Ήμασταν το αουτσάιντερ και θεωρώ πως Creighton και Marquette σκέφτονταν το μεταξύ τους παιχνίδι, θεωρώντας πως θα είναι σίγουρα στον τελικό. 

Το άθλημα που παίζουμε είναι πολύ περίεργο και αν μπεις στον αγώνα με αυτή την νοοτροπία, έχεις ήδη χάσει. 

Για μας αυτή η χρόνια θα μείνει αξέχαστη, γράψαμε ιστορία. Το όνειρο μας συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, πάντοτε με ταπεινότητα»

«Δεν το βάλαμε κάτω, οι κόποι μας ανταμείφτηκαν»

StJohns Volleybal 03

Από την πλευρά της η έτερη Ελληνίδα του πανεπιστημίου, η 19χρονη κεντρική Αριάδνη Καθάριου σχολίασε: 

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από την αρχή της σεζόν δεν το βάλαμε κάτω, παρότι ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο. 

Φέτος ήταν η χρονιά μας!

Για το τουρνουά προετοιμαστήκαμε όπως σε κάθε αγωνιστική. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και με αυτό το σκεπτικό παίξαμε και τα δυο παιχνίδια. 

Ομαδικά αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά. Όλοι οι κόποι μας ανταμείφτηκαν. 

Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλο, με συγκέντρωση και χαμηλά το κεφάλι, φτάσαμε στον τίτλο.

Ατομικά, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από αυτόν τον τίτλο.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις συμπαίκτριες και  τους προπονητές μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και φυσικά υπάρχει και συνέχεια στο NCAA tournament». 

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137