INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Greek Big East!

elena leontaridou providence

Στις ΗΠΑ και η Λεονταρίδου, στην ίδια περιφέρεια με Αλεξάκου, Καθάριου και Γαλανού.

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ελληνική παροικία στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα Βόλεϊ των ΗΠΑ με την βοήθεια της NOMOS.

Μετά τις Μπάκα, Χαριτωνίδη, Γεωργατζή, Σερόλη και Γαλανού, η Ελένη Λεονταρίδου γίνεται η 6η κατά σειρά αθλήτρια που παίρνει φέτος υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Αμερικής. 

H 18χρονη κεντρικός υπέγραψε με το Providence College και έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ίδια περιφέρεια, την Big East, μαζί με άλλες τρεις ελληνίδες, τις Ευφροσύνη Αλεξάκου, Αριάδνη Καθάριου που παίζουν στο St. John’s, αλλά και την Αναστασία Γαλανού που εντάχθηκε στο Villanova. 

Η Λεονταρίδου ήταν μέλος των Εθνικών ομάδων Κ17, Κ18 και Κ19.  Ξεκίνησε από τον Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Με τον «Δικέφαλο» του Βορρά κατέκτησε την περσινή σεζόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην πρώτη του εμφάνιση σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος μικρών ηλικιών! 

Επίσης κέρδισε με την γυναικεία ομάδα το πρωτάθλημα στην PreLeague και μαζί την άνοδο στην Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. 

«Η Έλενα είναι ψηλή και γρήγορη μπλοκέρ που θα μας βοηθήσει πολύ, τόσο με την ταχύτητα του επιθετικού μας παιχνιδιού, όσο και  με την αμυντική μας τακτική. Πιστεύουμε θα έχει άμεση προσαρμογή, καθώς έπαιζε σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα», δήλωσε η προπονήτρια του Providence College Royer-Johnson. 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137