INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Ανάσταση… στην Χαβάη και Ιντιάνα! Στην All-Tournament Team ο Χάκας και Μανδηλάρης!

chakas mouchlias mandilaris

Πρωταθλητής MIVA το Ball State του Μανδηλάρη και Πρωταθλητής Big West το Hawaii University του Μούχλια και Χάκα! Μετά από μία τρομερή χρονιά, οι καρποί των κόπων των 3 Ελλήνων ανταμείφθηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εισιτηρίου για το NCAA Championship! Εκτός από το κύπελλο, οι Μανδηλάρης και Χάκας πήραν μία θέση στην All-MIVA και All-Big West Tournament Team αντίστοιχα, έπειτα από τις δυνατές τους εμφανίσεις στο τουρνουά! 

Δημήτρης Μούχλιας & Σπύρος Χάκας

Και το βραβείο του πρωταθλητή της Big West πάει… στο αχτύπητο δίδυμο της Χαβάης! Οι Rainbow Warriors (24-5) ολοκλήρωσαν το Πρωτάθλημα της Big West εξαλείφοντας τους αντιπάλους στον ημιτελικό και τελικό και πλέον ετοιμάζονται για το Πρωτάθλημα του NCAA! Πιο συγκεκριμένα, στον ημιτελικό εναντίον του UC Santa Barbara στις 22/4, ο Μούχλιας όντας 1ος σκόρερ σημείωσε 15 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο, 4 μπλοκ ασίστ και 8 άμυνες, ενώ ο Χάκας σημείωσε 11 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ σόλο, 3 μπλοκ ασίστ και 2 άμυνες. Την επομένη, στο μεγάλο τελικό επί του Long Beach State, με νίκη 3-0 στέφθηκαν πρωταθλητές! Ο Μούχλιας είχε 16 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο, 1 μπλοκ σόλο, 4 μπλοκ ασίστ και 2 άμυνες και ο Χάκας 16 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 1 μπλοκ και 4 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:

3/5 NCAA Championship 

Άγγελος Μανδηλάρης

Πρωταθλητές MIVA το Ball State για 1η φορά σε 20 χρόνια! Μετά από την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική σεζόν, οι Cardinals (23-3) στέφθηκαν πρωταθλητές και στο τουρνουά της MIVA με 3-0 νίκες στον προημιτελικό, ημιτελικό και τελικό! Όσον αφορά τα στατιστικά του ακραίου από την Χαλκίδα, στον ημιτελικό με το Lewis σημείωσε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 4 μπλοκ ασίστ και 3 άμυνες ενώ στον τελικό με το Purdue Fort Wayne, είχε 14 τελειωμένες επιθέσεις, 3 μπλοκ ασίστ και 7 άμυνες. Σε εθνικές κατατάξεις, ο Μανδηλάρης βρίσκεται 7ος σε τελειωμένες επιθέσεις ανά σετ και 4ος σε πόντους ανά σετ.

 

Επόμενες υποχρεώσεις:

5/5 NCAA Championship

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137