INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Μανδηλάρης: Το 1ο double-double του ‘22 είναι γεγονός! Νέα ρεκόρ: Η συνέχεια… Καλαγασίδης CalPac πασαδόρος της εβδομάδας!

kalagasidis

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Έλληνες της Αμερικής σε μία πολύ επιτυχημένη εβδομάδα έχοντας 5 στα 5! Καταγράφοντας το πρώτο double-double της χρονιάς με 14 τελειωμένες επιθέσεις και 11 άμυνες, ο Μανδηλάρης έχει βοηθήσει σημαντικά το Ball State να κάνει το τρομερό 11-2! Ταξιδεύοντας πιο δυτικά, στην μαγευτική Χαβάη, το αχτύπητο δίδυμο Χάκας-Μούχλιας ανεβάζουν το HU στο νούμερο 3 της εθνικής κατάταξης, με τον 1ο να σπάει πάλι ρεκόρ! Μετά την τρομερή του εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας, ο Καλαγασίδης ονομάστηκε πασαδόρος της εβδομάδας για τον όμιλο της CalPac! Ο ίδιος επίσης σημείωσε καινούργιο season high σε τελειωμένες επιθέσεις και με τον Καγιαλή έχουν κάνει το τέλειο 4-0!

Δημήτρης Μούχλιας & Σπύρος Χάκας

Με άλλη μία νίκη, την 9η σε σειρά, και με ένα ωραιότατο ρεκόρ αναλογίας 13 νικών και μόλις 2 ηττών συνεχίζει το πρόγραμμα του το Hawaii University των Μούχλια και Χάκα. Στις 20 Φεβρουαρίου, στην 3η και τελευταία αναμέτρηση εναντίον του Lincoln Memorial University, οι Rainbow Warriors έκαναν άλλο ένα “sweep” πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στην BWC. Πιο συγκεκριμένα, ο Μούχλιας σημείωσε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ ασίστ και 3 άμυνες ενώ ο Χάκας με καινούργιο προσωπικό ρεκόρ 17 τελειωμένων επιθέσεων, 1 ασίστ, 3 άσσους, 3 μπλοκ ασίστ  και 4 άμυνες ήταν 1ος σκόρερ της ομάδας του με 22,5 πόντους, άλλο ένα νέο ρεκόρ για τον ίδιο. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
2/2 & 4/2 με UC San Diego

Άγγελος Μανδηλάρης 
Πάλι στην νικηφόρα στήλη βρέθηκε το Ball State του Μανδηλάρη μετά τις δύο νίκες εναντίον των Lindenwood (3-1) και Quincy University (3-0). Με 11 συνολικές νίκες και 2 ήττες (3-1 στην MIVA), οι  Cardinals βρίσκονται στην 8η θέση εθνικώς στην Division I/II δημοσκόπηση προπονητών. Όσον αφορά τις 2 αγωνιστικές της προηγούμενης εβδομάδας, ο φοιτητής μεταπτυχιακού συμμετείχε μόνο στην 1η,  εντάσσοντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του, σημειόνοντας το πρώτο double-double της χρονιάς, με 14 τελειωμένες επιθέσεις και season-high 11 αμυνών. Επίσης είχε 1 άσσο και 1 μπλοκ. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
11/2 με New Jersey Institute of Technology
12/2 με Princeton

Μιχάλης Καγιαλής & Νίκος Καλαγασίδης 
Με μία τέλεια, κυριολεκτικά, έναρξη στην CalPac και 4 νίκες σερί συνεχίζει το Simpson University (5-3  γενικά, 4-0 CalPac) των Καγιαλή και Καλαγασίδη. Με την ένταξη άλλων δυο sweeps εναντίον των #15 UC Merced (3-1) και Pacific Union College (3-0) οι Έλληνες διεθνείς, μαζί με τους υπόλοιπους Redhawks, παραμένουν αήττητοι στην 2η εβδομάδα των αγωνιστικών ομίλου. Όσον αφορά τα στατιστικά των παικτών, στην 1η αγωνιστική ο Καγιαλής σημείωσε 5 τελειωμένες επιθέσεις με 62.5% αποδοτικότητα και 4 μονά μπλοκ, ενώ ο Καλαγασίδης είχε 2 τελειωμένες επιθέσεις, 25 ασίστ, 2 μονά μπλοκ και 3 άμυνες. Στην 2η νίκη επί του PUC, ο Αθηναίος κεντρικός είχε 2 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 μονό μπλοκ, 1 μπλοκ ασίστ και 3 άμυνες και ο πασαδόρος από την Θεσσαλονίκη είχε season high 5 τελειωμένες επιθέσεις, 24 ασίστ, 1 άσσο, 2 μονά μπλοκ και 5 άμυνες. 

Επόμενες υποχρεώσεις:
4/2 με #2 Benedictine University at Mesa 

5/2 με Park University Gilbert

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137