INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Επίσημη έναρξη των conference games για τις Ελληνίδες της Αμερικής! 2 Double-doubles για Μπακοδήμου και Καρακάση! Εντυπωσιακό Hitting percentage η Μπαμπίρη και Γκιούρδα!

conference games ellinides

Επίσημα τελείωσαν οι αγώνες εκτός ομίλου για τις Ελληνίδες της Αμερικής και πλέον αρχίζουν τα conference games και τα ζόρια. Δεν τους φτάνει ένα double-double για την Μπακοδήμου και Καρακάση, οπότε αποφάσισαν να κάνουν δύο! Οι δύο Ελληνίδες έχουν πιάσει εκπληκτικό ρυθμό και σίγουρα θα κάνουν τρομερά πράγματα την 4η τους χρονιά. Τρομερές στατιστικές επιδόσεις από Μπαμπίρη και Γκιούρδα βοηθώντας πάντα τις ομάδες τους θετικά!

Ευφροσύνη Μπακοδήμου
Σαρώνει τα double-doubles η Μπακοδήμου για άλλη μια φορά! Το Towson University παρά την ήττα με 3-2 απέναντι στο Hofstra University είχε Μπακοδήμου να σκοτώνει και να σκουπίζει τα πάντα! Με 12 επιθέσεις και 12 άμυνες οδήγησε την ομάδα της σε μια πολύ καλή εμφάνιση παρά το αρνητικό αποτέλεσμα! Η Φαίη τελειώνει με ακόμα ένα double-double αυτό το σαββατοκύριακο απέναντι στο Hofstra University για δεύτερη φορά με 15 επιθέσεις, 10 άμυνες, 1 μπλοκ, και 2 άσσους! 

Επόμενες υποχρεώσεις:
25/9 με UNCW 

Έλενα Καρακάση 
Εντυπωσιακό 11-1 ρεκορ για το Syracuse University! Η Ελληνίδα πασαδόρος έκανε το πρώτο της εντυπωσιακό double-double για την εβδομάδα έχοντας 44 ασίστ, 1 τελειωμένη επίθεση, 10 άμυνες και 2 μπλοκ στην 3-0 νίκη εναντίον του Ball State University. Η δεύτερη νίκη της εβδομάδας ήρθε εναντίον του Mississippi State University με την Καρακάση να καταγράφει 40 ασιστ, 4 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και 1 άμυνα. Στην τρίτη του αναμέτρηση το Syracuse αντιμετωπισε τους περσινούς πρωταθλητές του ομίλου της SWAC, Jackson State (3-1). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ελληνίδα πασαδόρος έκανε το δεύτερο double double για την εβδομαδα αφου είχε 46 ασίστ, 3 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 10 άμυνες. Τέλος η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με έναν ελληνικός εμφύλιος μεταξύ των SU της Καρακάση και του Southern Alabama της Γληνού. Το παιχνίδι έληξε υπέρ του Syracuse με την Καρακάση να είναι κυρίαρχος στις ασίστ για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι για το πανεπιστημιο της καταγράφοντας 47 ασίστ, 4 τελειωμένες επιθέσεις, 7 άμυνες και 3 μπλοκ. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

22/09 με Boston College
26/09 με Duke

Μαριαλένα Μπαμπίρη
Το κολέγιο Lyon της Μαριαλένας Μπαμπίρη είχε  μια εντυπωσιακή νίκη αυτή την εβδομάδα. Η νίκη σημειώθηκε κόντρα στο Philander Smith College. Η Ελληνίδα κεντρικός είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι καθώς βοήθησε την ομάδα της έχοντας  7 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 1 μπλοκ και  1  άμυνα. Η ελληνίδα κεντρικός ειχε τα καλύτερα στατιστικά στην ομάδα την με ποσοστό επίθεσης 0,429. Στο δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας, το Lyon ηττήθηκε από το Freed Herman College. Η Ελληνίδα παίκτρια είχε ένα δεύτερο εντυπωσιακό παιχνίδι έχοντας 9 τελειωμένες επιθέσεις, 4 μπλοκ και 3 άμυνες. Στο τρίτο παιχνίδι της εβδομάδας, το πανεπιστήμιο της Μπαμπίρη έπαιξε κόντρα στο Bethel University και το παιχνίδι τελείωσε υπέρ του Bethel (1-3). Η Ελληνίδα κεντρικός είχε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι καθώς για ακόμη μια φορά ηγούταν στα στατιστικά για την ομάδα της (.500)  με 7 τελειωμένες επιθεσεις 5 μπλοκ και 7 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

21/09 με John Brown University
22/09 με Philander Smith
25/09 με Central baptist college

Έλενα Γκιούρδα
Μία νίκη και μία ήττα για την ομάδα του College of Coastal Georgia και την ομάδα της Γκιούρδα εναντίον των Savannah State(3-0) και Florida Memorial (0-3). Η Ελληνίδα ακραία είχε συμμετοχή και στα δύο παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι εναντίον του Savannah State, η Γκιούρδα είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις σε μόλις 8 προσπάθειες με κανένα λάθος, σημειώνοντας εκπληκτικά στατιστικά (.750) στην απόδοσή της επιθετικά. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

22/9 με Webber International 
25/9 με St. Thomas University 

Αριάδνη Καθάριου & Ευφροσύνη Αλεξάκου
Με μόνο μια ήττα και συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις για την “Κόκκινη Θύελλα” των Καθάριου-Αλεξάκου . Πιο αναλυτικά, στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας την Τρίτη 14/9, η ελληνίδα κεντρικός είχε μια πολύ καλή εμφάνιση με το Stony Brook με 8 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Τα κορίτσια ταξίδεψαν στο Kentucky για ένα ακόμα τουρνουά στο οποίο κατέκτησαν την δεύτερη θέση. Την Παρασκευή 17/9 ήρθαν αντιμέτωπες με το Austin Pay με νίκη 3-0 και η Καθάριου είχε 5 επιθέσεις 6 μπλοκ και 3 άμυνες ενώ με το Lipscomb είχε 7 επιθέσεις και 8 μπλοκ. Στο τέλος αυτού του τουρνουά και το Σάββατο 18/9 έχασαν απο το Western Kentucky University 3-0. Σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκε η Αλεξάκου που επιστρέφει σύντομα από τραυματισμό ενόψει της έναρξης της Περιφέρειας Big East.

Επόμενες υποχρεώσεις:
25/9 με UCONN

Ζωή Φάκη
Με δύο νίκες και δύο ήττες συνεχίζει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το San Diego St. της Ζωής Φάκη. Στις 14 Σεπτέμβρη, παρά την ήττα απέναντι στο Long Beach State University με 3-0 σκορ, η Φάκη είχε  καλή εμφάνιση με 8 επιθέσεις και 8 άμυνες. Έπειτα, στο Wildcat Classic Tournament που διεξήχθη στην Arizona, οι SD Aztecs ήρθαν αντιμέτωποι με τα Texas Southern (3-0 νίκη), Arizona (3-0 ήττα) και UC Riverside (3-0 νίκη). Η Φάκη δεν συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες.   

Επόμενες υποχρεώσεις:
23/9 με Nevada University 

Κατερίνα Παπάζογλου
Η Κατερίνα Παπάζογλου έπαιξε εξαιρετική άμυνα για τις κουκουβάγιες του Temple University. Το Temple University έπαιξε με τους Villanova (2-3), Penn (3-1) και Princeton University (1-3). Το πανεπιστήμιο της ελληνίδας επιθετικού επικράτησε του Penn University, με την ελληνίδα ακραία να βοηθάει την ομάδα της να κερδίσει καταγράφοντας 2 τελειωμένες επιθέσεις, 5 άμυνες και 1 άσσο. Παρα τις πολύ καλές εμφανίσεις της, οι Κουκουβάγιες ηττηθηκαν απο το Villanova University και το Princeton University με 3-2 και 3-1 αντίστοιχα. Η Παπάζογλου είχε 19 άμυνες και 1 μπλοκ.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

24/09 με SMU
26/09 με Memphis

Ηρώ Χούντα
Το Πανεπιστήμιο του Wisconsin Green Bay κέρδισε τη NIU και ηττήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin Madison που έχει καταταγεί δεύτερο στο NCAA D1 national rank. Στο παιχνίδι εναντίον του University of  Wisconsin η Χούντα βοήθησε τους φοίνικες του Green Bay και κατέγραψε 7 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ και 3 άμυνες.

Επόμενες Υποχρεώσεις:

23/09 με Purdue Fort Wayne
24/09 με IUPUI

Ιωάννα Γεωργατζή
Μία ακόμη νικηφόρα εβδομάδα είχε το Azusa Pacific! Το πανεπιστημιο της Ιωαννας Γεωργατζή επικράτησε επί του Art Academy και του Fresno Pacific με 3-0. Η ελληνίδα επιθετικός βοήθησε την ομάδα της έχοντας 5 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

23/09 με Holy Names
24/09 με Dominican

Στεφανία Αναγνώστου
Το University of Indiana at Pennsylvania  κατέγραψε δύο εντυπωσιακές νίκες εναντίον του St. Augustine και του Seton Hill και οι δύο με 3-0. Η ελληνίδα ακραία βοήθησε την ομάδα της και κατέγραψε 6 τελειωμένες επιθέσεις και 6 άμυνες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αναγνώστου είχε εντυπωσιακό ποσοστό επιθέσεων έναντι του St. Augustine(.545).

Επόμενες Υποχρεώσεις:

21/09 με Gannon
24/09 με Seton Hill
25/09 με Shippensburg

Ιωάννα Χαριτωνίδη  
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για την ομάδα της Χαριτωνίδη και του UTRGV! Καθαρές νίκες εναντίον των AppState(3-0), East Carolina(3-0) και Gardner Webb(3-0). Δυνατές εμφανίσεις για ακόμα μία φορά από την Ελληνίδα παίκτρια και στα τρία παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, στις 17 Σεπτεμβρίου εναντίον του AppState, η Χαριτωνίδη είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 10 άμυνες, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα εναντίον του East Carolina, η Αθηναία ακραία κατέγραψε ακόμα 5 τελειωμένες επιθέσεις και 6 άμυνες. Στις 18 Σεπτεμβρίου εναντίον του Gardner Webb, είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ και 2 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

23/9 με UTEP
25/9 με Stephen F. Austin

Έλενα Μπάκα 
Σταθερά καλές εμφανίσεις από Μπάκα, μία ήττα και μία νίκη για την ομάδας της και το Saint's Mary College εναντίον των Cal(1-3) και UCDavis(3-0). Αναλυτικά, η Ελληνίδα ακραία στις 15 Σεπτεμβρίου, παρά την ήττα εναντίον του Cal, είχε τους περισσότερους πόντους για την ομάδα της με 14 τελειωμένες επιθέσεις, 4 μπλοκ και 4 άμυνες. Στις 17 Σεπτεμβρίου εναντίον του UCDavis, η Μπάκα είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 3 άσσους, 2 μπλοκ και 5 άμυνες, οδηγώντας την ομάδα της σε νίκη. 

Επόμενες Υποχρεώσεις:

23/9 με #20 SanDiego
25/9 με #15 BYU

​​Γεωργία Τσελέπη & Όλγα Ζαμπάτη 
Δύο αγώνες είχε το πρόγραμμα των Τσελέπη και Ζαμπάτη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με το Quinnipiac University να σημειώνει μία νίκη και μία ήττα εναντίον των Saint Peter's(3-0) και Rider(1-3). Συμμετοχή είχαν και οι δύο Ελληνίδες παίκτριες. Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Σεπτεμβρίου εναντίον του Saint Peter's, η Τσελέπη είχε 5 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 1 ασίστ, 2 μπλοκ και 13 άμυνες, οδηγώντας την ομάδα της σε νίκη. Την επόμενη ημέρα στο παιχνίδι εναντίον του Rider, η Τσελέπη είχε ακόμα 8 τελειωμένες επιθέσεις, 3 μπλοκ και 11 άμυνες, ενώ η Ζαμπάτη είχε δυνατή εμφάνιση επιθετικά με 11 τελειωμένες επιθέσεις, 2 ασίστ και 4 άμυνες. 

Επόμενες Υποχρεώσεις: 

25/9 με Niagara
26/9 με Canisius 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137