INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Τα αστέρια του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζουν στις ΗΠΑ!

leontaridou baka alexakou

Λεονταρίδου τρίτη σε όλη την Αμερική σε μπλοκ/σετ - Μπάκα πρωταγωνίστρια σε σάλα και άμμο - Συνεχόμενα double-double η Αλεξάκου - Νέο season high ο Κυρίδης

Τρομερή εβδομάδα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της Αμερικής, αλλά τι να λέμε για τους Θεσσαλονικιούς και τις Θεσσαλονικιές. Το λιονταράκι της συμπρωτεύουσας, η Έλενα Λεονταρίδου, μαζεύει μπλοκ και σπάει ρεκόρ σε κάθε σετ, κατέχοντας την τρίτη θέση στη νέα σεζόν για μπλοκ ανά σετ. Ηγέτιδα για άλλη μια φορά η Μπάκα όχι μόνο σε κλειστό αλλά και σε άμμο, με την νεαρή να έχει 4 διαδοχικές νίκες σε σάλα και άμμο, πάντα με διψήφιο αριθμό στους πόντους. Η Αλεξάκου έγινε 21 και αποφάσισε αντί να ζητήσει δώρο γενεθλίων, να δώσει εκείνη ένα δώρο στο St. John’s, μια νίκη-ανατροπή, σκοράροντας άλλο ένα double-double στην φετινή της καριέρα. Ο Κυρίδης σπάει το προσωπικό του ρεκόρ με καινούργιο career high 11 πόντων από επίθεση!


Έλενα Λεονταρίδου - Το ελληνικό τείχος στο νησί της Ρόδου - 3η σε μπλόκ σε όλη την Αμερική! 

Το πανεπιστήμιο του Rhode Island υποδέχτηκε στην τοπική αναμέτρηση το Providence της Λεονταρίδου στις 22 Φεβρουαρίου για την δεύτερη αγωνιστική στην νέα σεζόν τους, πριν τις αναμετρήσεις στις περιφέρειες τους. Πέτυχαν εύκολη νίκη με 3-1 στην οποία πρωταγωνίστησε η Θεσσαλονικιά κεντρική κατεβάζοντας ρολά στο μπλοκ! Η Λεονταρίδου είχε 10,5 πόντους, 6 από επίθεση, 1 ασίστ, 7 μπλοκ και 2 άμυνες. Τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για τις 26 και 27 Φεβρουαρίου, ακυρώθηκαν λόγω κρουσμάτων  COVID-19 στο πανεπιστήμιο του VILLANOVA. Με τις τελευταίες εμφανίσεις της η Έλενα έχει 2,13 μπλοκ ανά σετ, τρίτη στην κατάταξη όλων των παικτριών στην πρώτη κατηγορία του NCAA! 

Επόμενες υποχρεώσεις 

5/3 και 6/3 με Seton Hall University


Έλενα Μπάκα σε σάλα και άμμο!

Καταπληκτική Μπάκα, να αγωνίζεται σε σάλα και άμμο ταυτόχρονα, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Με 2 αγώνες σε σάλα και 2 σε άμμο την εβδομάδα που πέρασε η Μπάκα έκανε το 4 στα 4!

Σερί δύο νικών για το πανεπιστήμιο της Έλενας Μπάκα St. Mary’s College στην σάλα, που υποδέχτηκε το πανεπιστήμιο του Portland, με 3-2 και 3-0 στις 23 και 24 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Η Ελληνίδα ακραία συνεχίζοντας τις καταπληκτικές της εμφανίσεις είχε υψηλά ποσοστά και στα δύο παιχνίδια στα οποία και πρωταγωνίστησε. Στο πρώτο παιχνίδι που κρίθηκε στο 5ο σετ η Μπάκα είχε 13 πόντους, 8 από επίθεση, 1 ασίστ, 3 άσσους, 4 μπλοκ και 7 άμυνες ενώ στο 2ο παιχνίδι που το καθάρισαν με 3-0, είχε 15 πόντους, 13 από επίθεση, 2 άσσους και 7 άμυνες! Αξίζει να σημειωθεί πως για δέκατη σερί αγωνιστική η Μπάκα συγκαταλέγεται στις διακριθείσες της ομάδας της κατέχοντας ηγετικό ρόλο! Χωρίς να πάρει ανάσα όμως μπήκε σε διπλή αγωνιστική και στην άμμο όπου στις 26 Φεβρουαρίου αντιμετώπισε με το ζευγάρι της το Oregon το οποίο συνέτριψαν με 2-0 (21-18, 21-13) και στις 27 το SAN FRANCISCO που επίσης κατατρόπωσαν με 2-0 (21-10, 21-16). 

Επόμενες υποχρεώσεις στη σάλα

2/3 με Pacific

Επόμενες υποχρεώσεις στην άμμο

6/3 με Stanford και UC Davis

 

Ευφροσύνη Αλεξάκου, Αριάδνη Καθάριου 

Στο  ξεκίνημα της περιφέρειας  Big East, η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του πανεπιστημίου St. John’s , των Αλεξάκου και Καθάριου είχε μία ήττα και μία νίκη απέναντι στο Connecticut. Στις 25 Φεβρουαρίου παρά την εξαιρετική εμφάνιση της Αλεξάκου δεν τα κατάφερε η κόκκινη θύελλα και γνώρισε την ήττα σε 4 σετ με 1-3. Η Αλεξάκου είχε 17 πόντους, με 16 επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο και 10 άμυνες, ενώ η Καθάριου είχε 4 πόντους με 3 επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 άμυνες. Στην επανάληψη της Παρασκευής όμως, η Αλεξάκου που γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει! Σημειώνοντας για 4η συνεχόμενη αγωνιστική διψήφιο νούμερο σε επίθεση και άμυνα χάρισε τη νίκη στις κόκκινες με 3-1. Η Ευφροσύνη είχε 20 πόντους από επίθεση και 17 άμυνες, ενώ η Αριάδνη είχε 5 πόντους από επίθεση, 1 ασίστ, 4 μπλοκ και 1 άμυνα. 

Επόμενες υποχρεώσεις 

10/3 με Villanova 

12/3 και 13/3  με Seton Hall University


Δημήτρης Κυρίδης 

Δύο ήττες για το Barton College για αυτήν την εβδομάδα με το πρώτο παιχνίδι να τελειώνει στα 5 σετ υπέρ του Mount Olive με τον Κυρίδη να σπάει το προσωπικό του ρεκόρ με καινούργιο career high 11 πόντων από επίθεση, τρία μπλοκ και δύο άμυνες! Στην συνέχεια οι Bulldogs βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ακόμα ήττα εναντίον του Erskine, με τον Έλληνα κεντρικό να σημειώνει 2 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ και μία άμυνα.

Επόμενες υποχρεώσεις:

1/3  εναντίον Emmanuel

5/3 εναντίον King

6/3 εναντίον Lees-McRae 


Φαίη Μπακοδήμου εναντίον Κατερίνας Παπάζογλου 

Ένα ακόμα Ελληνικό εμφύλιο έκρυβε αυτή η αγωνιστική, με την Φαίη Μπακοδήμου να μην αφήνει περιθώρια στην Κατερίνα Παπάζογλου. Το πανεπιστήμιο Temple της Παπάζογλου υποδέχτηκε το Towson  της Μπακοδήμου και γνώρισε την ήττα με 1-3. Και οι δύο Ελληνίδες πάλεψαν σκληρά αλλά το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στην  Φαίη, η οποία με 11,5 πόντους ( 7 επιθέσεις, 4 άσσους, 1 μπλοκ και 12 άμυνες) ηγήθηκε της ομάδας της. Μάλιστα η Μπακοδήμου έκανε νέο ατομικό ρεκόρ σημειώνοντας 12 άμυνες. Από την άλλη η Παπάζογλου με καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα, παρόλους τους 8 πόντους της (7 επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο και 4 άμυνες). 

Επόμενες υποχρεώσεις για την Μπακοδήμου 

5/3  και 7/3 με University of Delaware 


Κατερίνα Παπάζογλου

Τρομερή εντός έδρα νίκη για το Temple University και την Κατερίνα Παπάζογλου εναντίον του Delaware University! Με πρώτη σκόρερ την Παπάζογλου οι Temple Owls κατάφεραν να πάρουν αυτή την πολύ σημαντική νίκη (25-23, 25-22, 23-25, 21-25, 15-8) και να κάνουν το 6-4. Η Παπάζογλου είχε τρομερή εμφάνιση σημειόνοντας 19 συνολικούς πόντους και κάνοντας το δεύτερο double-double της χρονιάς σε πόντους από επίθεση και άμυνες. Πιο συγκεκριμένα, είχε 17 πόντους από επίθεση, 2 ασίστ, 4 μπλοκ και 14 άμυνες!

Επόμενες υποχρώσεις:

7/3 με University of Connecticut 


Χρήστος Γκιτέρσος

Πολύ γλυκά έκλεισε ο μήνας του Φεβρουαρίου για το Limestone University (5-4) και τον Χρήστο Γκιτέρσο σημειώνοντας άλλη μία νίκη, αυτήν την φορά ενάντια του Tusculum University (25-18, 25-16, 23-25, 25-16). Ο Γκιτέρσος, όπως σε κάθε αγώνα, οργάνωσε την επίθεση της ομάδας του και συνέβαλε σημαντικά στην νίκη της έχοντας 1 πόντο από επίθεση, 44 ασίστ, 1 άσσο, 1 μπλοκ και 4 άμυνες. Οι Limestone Saints είχαν άλλον έναν αγώνα προγραμματισμένο με το Lincoln Memorial στις 27 Φεβρουαρίου ο οποίος μεταφερθηκε στις 14 Μαρτίου.

Επόμενες υποχρώσεις:

02/03 με Lees McRae

06/03 με Belmont Abbey


Σπύρος Χάκας, Δημήτρης Μούχλιας 

Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε το πανεπιστήμιο της Hawaii στην περιφέρεια της Big West του Σπύρου Χάκα. Με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τον ‘Ελληνα ακραίο να κάνει σταθερά βήματα ανόδου. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, αντιμετώπισαν το IRVINE το οποίο κέρδισαν με 3-1 και 3-0. Ο πρωτοετής Χάκας έπαιξε συνολικά σε 4 σετ και είχε 7 πόντους, 4 από επίθεση, 5 μπλοκ, 1 ασίστ και 3 άμυνες. Στη συνέχεια αντιμετώπισαν το UC San Diego στις 24 και 25 Φεβρουαρίου,  το οποίο καθάρισαν με 3-0 και στις δύο αναμετρήσεις. Με τον Χάκα να παίζει σε 2 σετ, με 4 πόντους από επίθεση και 1 άμυνα στην πρώτη αναμέτρηση, ενώ στην επανάληψη να μπαίνει μέσα στους καλύτερους παίκτες της αγωνιστικής, συμμετέχοντας και στα 3 σετ, με 9 πόντους, 6 από επίθεση, 3 άσσους και 3 άμυνες. Ο Μούχλιας δεν αγωνίστηκε καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. 

Επόμενες υποχρεώσεις

11/3 και 12/3 με CSUN


Μαριαλένα Μπαμπίρη 

Τρελή εβδομάδα για το Lyon College της Μπαμπίρη καθώς 5 ήταν οι αγώνες που αντιμετώπισαν αυτήν την εβδομάδα με συνολικό απολογισμό 2 νίκες και 3 ήττες . Στις 22 Φεβρουαρίου ήρθε η πρώτη ήττας της εβδομάδας εναντίον του Crowleys Ridge College αφού το παιχνίδι τελείωσε στα πέντε σετ, με την Μπαμπίρη να σημειώνει 7 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 ασσο, 1 μπλοκ και 3 άμυνες. Οι επόμενες δυο αγωνιστικές ακολούθησαν με νίκες 3-1 συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου εναντίον των Freed- Hardeman University και Philander Smith College, με την Μπαμπίρη να παίρνει μέρος στο δεύτερο παιχνίδι, σημειώνοντας  3 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 άσσους, 1 μπλοκ και 7 άμυνες! Το παιχνίδι της Παρασκευής ακολούθησε με ήττα 2-3 υπέρ του College of the Ozarks με την Ελληνίδα κεντρικό να σημειώνει 5 τελειωμένες επιθέσεις. Στην τελευταία αναμέτρηση αυτής της εβδομάδας, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έληξε υπέρ του John Brown University στα 5 σετ. Η Ελληνίδα κεντρικός δεν πήρε μέρος σε αυτόν τον αγωνα.

Επόμενες υποχρεώσεις:

2/03 εναντίον Freed- Hardeman University

6/03 και 7/03 Trinity International University


Λυδία Αδάμ

Πίσω στις αθλητικές του υποχρεώσεις το North Carolina University της Λυδία Αδάμ! H NC State Wolfpack υποδέχτηκαν το Duke University στις 26 Φεβρουαρίου και έπειτα από ένα 3-2 (25-16, 14-25, 25-23, 23-25, 15-6) κατάφεραν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη για το 2021. Η Αδάμ αγωνίστηκε σε 3 από τα 5 σετ έχοντας 5 πόντους από επίθεση, 1 μπλοκ και 1 άμυνα. Στην ελληνοκυπριακή αναμέτρηση με τη Γεωργία Σταυρινίδη του Duke, σημειώσατε Χ, καθώς τόσο η Ελληνίδα Λυδία (5/21 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ, 1 άμυνα) όσο και η Κύπρια κεντρικός (2/11 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ, 1 άμυνα) προσέφεραν συνολικά 5.5 πόντους στις ομάδες τους. 

Επόμενες υποχρώσεις:

5/3 με Notre Dame 

6/3 με Miami University

 

Μιχάλης Καγιαλής-Νίκος Καλαγασίδης 

Ξεκίνησαν τις αθλητικές τους υποχρεώσεις για τα καλά ο Καγιαλής και ο Καλαγασίδης με το Simpson University έχοντας κιόλας 4 αγωνιστικές. Στις 21 Φεβρουαρίου με την πρώτη τους αγωνιστική και νίκη αντιμετώπισαν το Pacific Union College με τους νεαρούς Έλληνες να συμμετέχουν καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Καγιαλής σημείωσε 2 πόντους από επίθεση, 5 άσσους και 1 άμυνα και ο Καλαγασίδης 27 ασίστ, 7 άσσους, 1 μπλοκ μονό και 2 άμυνες. Έπειτα, είχαν 3 αγωνιστικές σε 2 μέρες με το Benedictine University at Mesa οι οποίες κατέληξαν με το BU να παίρνει και τις 3 [0-3, 1-3, 0-3]. Συνολικά, ο Καγιαλής είχε 8 πόντους από επίθεση, 6 μπλοκ (1 εκ των οποίων μονό) και 10 άμυνες, ενώ ο Καλαγασίδης είχε 67 ασίστ (17-25-25), 4 άσσους, 7 μπλοκ (1 εκ των οποίων μονό) και 13 άμυνες σε 8 σετ.

Επόμενες υποχρώσεις:

1/3 με UC Merced

5/3 και 6/3 με University of Saint Katherine


Ζωή Σερόλη- Ηρώ Χούντα 

Ακόμα δύο ήττες για το Green Bay της Σερόλης και της Χούντας εναντίον του Oakland στις 22 και 23 Φεβρουαρίου. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-3 υπέρ του Oakland, με την Χούντα να παίρνει μέρος σε δυο σετ, σημειωνοντας 2 τελειωμένες επιθέσεις, 1 μπλοκ και δυο άμυνες. Αντίστοιχα η Ζωή Σερόλη είχε ένα ακόμα καλό ξεκίνημα, αφού σημείωσε 4 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσσο, 1 ασίστ και 11 άμυνες! Στο δεύτερο παιχνίδι της αναμετρήσεις των δύο ομάδων, μετά από έναν πολύ έντονο αγωνα, το Green Bay υπεκυψε για άλλη μια φορά με των αγωνα να λήγει 2-3. Παρόλο τα αποτελέσματα, η Σερόλη έκανε και πάλι τα μαγικά της, σημειωνοντας 8 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 1 άσσο και 16 άμυνες! Η Ηρώ Χούντα δεν πήρε μέρος σε αυτόν τον αγωνα.

Επόμενες υποχρεώσεις:

1/3 και 2/3 εναντίον Purdue Fort Wayne


Δήμητρα Τζιαρλή

Δύσκολο αγώνα τους φυλούσε για το τέλος ο μήνας Φεβρουάριος για το University of Cincinnati (4-3) και την Δήμητρα Τζιαρλή. Στις 23 Φεβρουαρίου η ομάδα της Τζιαρλή επισκέφτηκε την γειτονική πολιτεία του Kentucky για να αντιμετωπίσει το Northern Kentucky University και να βρει την ήττα έπειτα από 3 σετ (25-18, 25-20, 25-17). Η νεαρή κεντρικός αγωνίστηκε και στα 3 σετ σημειώνοντας 3 πόντους από επίθεση και 2 μπλοκ.  

Επόμενες υποχρώσεις:

4/3 και 5/3  με University of South Florida


Ιωάννα Χαριτωνίδη 

Συνέχεια με 2 ήττες (3-0 και οι δύο) είχε το πανεπιστήμιο της Ιωάννας Χαριτωνίδη UTRGV, με απολογισμό 0-8 έως τώρα στην περιφέρεια της  WAC. Η Χαριτωνίδη αγωνίστηκε μόνο στην μία από τις δύο αναμετρήσεις της ομάδας της ενάντια στο Grand Canyon, στη θέση του λίμπερο με 59% στην υποδοχή, 1 ασίστ και 8 άμυνες.   

Επόμενες υποχρεώσεις

1/3 και 2/3  με California Baptist 


Χρυσάνθη Σταματίου

Σε δύσκολο μονοπάτι συνεχίζει να βαδίζει το Bellarmine University καθώς είχε ακόμα δύο ήττες απέναντι του Lipscomb University και αυτήν την εβδομάδα (0-3 και τα δύο παιχνίδια). Η Ελληνίδα ακραία παίρνοντας μέρος στα 3 από τα 6 σετ συνολικά και στους δυο αγώνες, σημείωσε 6 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άμυνες, 1 άσσο και 1 μπλοκ.

Επόμενες υποχρεώσεις:

6/3 και 7/3  εναντίον University of North Alabama


Εύα Αθανασιάδου 

Δύσκολη εβδομάδα για το Saint Louis της Αθανασιάδου καθώς αντιμετώπισε δυσκολίες και στα δυο παιχνίδια εναντιον του Marquette (1-3) και Iowa State (0-3). Η Ελληνίδα πασαδόρος πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο παιχνίδι, σημειωνοντας 4 ασίστ και 1 άσσο. Στο παιχνίδι της Κυριακής (28/2), πήρε μέρος σε ένα σετ, σημειώνοντας 1 άμυνα.

Επόμενες υποχρεώσεις:

5/3 εναντίον Duquesne


Αριστέα Τοντάι

Την πρώτη εντός έδρας ήττα αυτής της σεζόν γνώρισε το North Carolina at Chapel Hill της Τοντάι ενάντια στο East Carolina University (25-23,25-23,25-16). Σε αυτή την αγωνιστική η νεαρή κεντρικός συμμετείχε σε 2 από τα 3 σετ έχοντας 6,5 πόντους, 5 από επίθεση και 1,5 από μπλοκ. 

Επόμενες υποχρώσεις:

05/03 με Syracuse University 

06/03 με Clemson University

 

Μαρκέλλα Λαναρά

To George Washington υπέστει ήττα με σκορ 0-3 εναντίον του Rhode Island. Παρόλο το αποτέλεσμα η Ελληνίδα κεντρικός πήρε μερος και στα τρία σετ και σημείωσε 3 τελειωμένες επιθέσεις και 1 άσσο.

Επόμενες υποχρεώσεις:

6/3 εναντίον Fordham

7/3 εναντίον  Howard


Ναυσικά Παπαβασιλείου 

Όχι και τόσο δυνατό το ξεκίνημα του Mount Olive για την φετινή χρονιά με τον αγωνα της Κυριακής να κλείνει υπέρ του Emmanuel College με 1-3 στην περιφέρεια της Καρολίνας. Η Ναυσικά Παπαβασιλείου πήρε μέρος και στα τέσσερα σετ, σημειώνοντας 4 τελειωμένες επιθέσεις, 2 μπλοκ και 3 άμυνες. Είχε δε ουσιαστική και καταλυτική συμμετοχή στο ένα σετ που κέρδισε η ομάδα της επί των γηπεδούχων με πολύ μεγάλη βοήθεια σε άμυνες, μπλόκ από τη θέση της διαγωνίου, και επιθετική βοήθεια όπου και όταν χρειάστηκε η ομάδα της. 

Επόμενες υποχρεώσεις:

1/3 εναντίον Erskine College

5/3 εναντίον Lees-McR  my ae College

6/3 King University


Ελισάβετ Παπαγεωργίου

Στο 0-7 δύσκολα  συνεχίζει να βαδίζει το Eastern Illinois της Παπαγεωργίου αφού είχε ακόμα 3 ήττες για αυτήν την εβδομάδα. Συγκεκριμένα στις 21 και 22 Φεβρουαρίου βρέθηκε αντιμέτωπη με το UT Martin με τα αποτελέσματα να είναι 0-3 υπέρ της αντίπαλης ομάδας, με την Παπαγεωργίου να σημειώνει συνολικά και στα δυο παιχνίδια 3 τελειωμένες επιθέσεις και 5 άμυνες. Στο παιχνίδι της Κυριακής (28/2) πήρε χρόνο συμμετοχής σε ένα σετ, σημειώνοντας 2 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άμυνα και 1 μπλοκ.

Επόμενες υποχρεώσεις:

1/3 εναντίον Austin Peay

7/3 και 8/3 εναντίον Tennessee State


Στέλλα Αντύπα 

Δύσκολο αντίπαλο για άλλη μία φορά είχε να αντιμετωπίσει το Rutgers της Αντύπα στην πολύ δυνατή  περιφέρεια της BIG10. Στην πρώτη αναμέτρηση με  το Ohio State στις 26 Φεβρουαρίου ηττήθηκε 3-0 ενώ στην επανάληψη του αγώνα στις 27 έχασαν στις λεπτομέρειες με 3-2 (16-14 tie break), μετά από συγκλονιστικό αγώνα με το τοπ-20 και αήττητο Ohio State. Η Αντύπα  συμμετείχε συνολικά σε 3 σετ υποστηρίζοντας την ζώνη άμυνας. 

Επόμενες υποχρεώσεις

5/3 και 6/3 με Michigan


Αλεξάνδρα Δροσοπούλου

Έσπασε το Milwaukee το σερί νικών του UIC της Αλεξάνδρας Δροσοπούλου με τον πρώτο αγώνα να λήγει με 1-3 υπέρ του Milwaukee. Στον δεύτερο αγώνα, οι Flames πήραν το αίμα τους πίσω με 3-1 νίκη έπειτα από ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Η ελληνίδα ακραία/λίμπερο δεν πήρε μέρος σε αυτές τις αγωνιστικές.

Επόμενες υποχρεώσεις:

2/3  εναντίον Oakland


Λήδα Καστάνου

Τρομερή εβδομάδα για το Bradley University (6-3) της Λήδα Καστάνου έπειτα από 3 νίκες. Πιο συγκεκριμένα, οι Bradley Braves αντιμετώπισαν τα Evansville University στις 21 (25-19, 25-20, 18-25,27-25) και 22 Φεβρουαρίου (29-27,25-19, 25-14) και το Southern Illinois στις 28 (20-25,25-22,25-20,25-15). Νικηφόροι ήταν και οι 3 αγώνες αλλά η διαγώνιος δεν συμμετείχε σε καμία αγωνιστική. 

Επόμενες υποχρεώσεις:

1 /3 με Southern Illinois


Μαριάννα Αναστασιάδη

Πρεμιέρα έκανε το Auburn University at Montgomery της Μαριάννας Αναστασιάδη καλωσορίζοντας το  University of West Alabama στην έδρα τους στις 24 Φεβρουαρίου. Το AUM δεν άφησε περιθώρια στο UWA και πήρε την νίκη σε 4 σετ (25-14, 25-22, 19-25, 25-20) σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη για το 2021. Η πρωτοετής δεν συμμετείχε σε αυτήν την αγωνιστική. 

Επόμενες υποχρώσεις:

6/3 με University of West Georgia και Valdosta State University


Σταυρούλα Παπάζογλου 

3 στα 3 έκανε αυτήν την εβδομάδα το Odessa College της Σταυρούλας Παπάζογλου έχοντας πλέον εξαιρετικό 16-2 και 8 νίκες στην σειρά! Παρά τις 3 αγωνιστικές της εβδομάδας, οι Odessa Wranglers δεν έχασαν ποτέ την ενέργεια τους και κατάφεραν 3 εύκολα “sweeps” εναντίον των New Mexico Military Institute (25-21,25-14,25-21), Clarendon College (25-17,25-16,25-15) και Midland College (25-9,25-14,25-18). Η Παπάζογλου δεν συμμετείχε στις παραπάνω αγωνιστικές.

Επόμενες υποχρώσεις:

3/3 με Frank Phillips College 

6/3 με New Mexico Military Institute


Στέλλα Γκιούρδα

Έσπασε το σερί νικών του University of Central Florida (8-1) της Στέλλας Γκιούρδα αφού γνώρισε την πρώτη του ήττα εναντίον της ομάδας του Florida State University. Ενώ οι UCF Knights ήταν μπροστά 2-0 το FCU έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη έπειτα από 5 κουραστικά σετ (25-22, 27-25, 11-25, 21-25, 6-15). Η Στέλλα Γκιούρδα δεν συμμετείχε σε αυτήν την αγωνιστική. Επίσης, είχαν άλλους δύο αγώνες προγραμματισμένους με το Miami University στις 26 και 28 οι οποίοι ακυρώθηκαν.     

Επόμενες υποχρώσεις:

5/3 και 6 /3 με East Carolina University 

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137