INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle

Έρχεται το EVE 2020!

Τα κορυφαία πανεπιστήμια και προπονητές βόλεϊ της Αμερικής έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ένα πενθήμερο event γεμάτο με ευκαιρίες και εμπειρίες ζωής για τα καλύτερα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ.

Το European Volleyball Exposure (EVE) που διοργανώνει η εταιρεία ΝOMOS θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα (27-29 Φεβ Αθήνα και 1-2 Μαρτίου Θεσ/νίκη), ενώ για πρώτη φορά θα λάβει χώρα και εκτός συνόρων, στην Κωνσταντινούπολη

EVE2019 01
Αθλήτριες γεννημένες από το 2000 έως και το 2006 θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να αξιολογηθούν από προπονητές ομάδων του NCAA, τα πανεπιστήμια των οποίων μέσα από προγράμματα πλήρους υποτροφιών δίνουν την δυνατότητα στις ταλαντούχες αθλήτριες να απολαύσουν εμπειρίες ζωής, φοιτώντας σε αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Μέσω του EVE που πλέον έχει καθιερωθεί στους κύκλους των Αμερικανών προπονητών ως ο σταθμός για ανίχνευση ταλέντων βόλεϊ στην Ευρώπη, η ομάδα της NOMOS, «χτίζει γέφυρες» ανάμεσα στα αθλητικά ταλέντα της Ευρώπης και τα καλύτερα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια.


EVE2019 02

Ήδη 29 Ελληνίδες αθλήτριες με την βοήθεια της ΝOMOS κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα φοιτώντας σε αμερικανικά πανεπιστήμια παίζοντας παράλληλα βόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό υποτροφιών που έχουν λάβει αθλητές/τριες που φοιτούν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από Αμερικανικά πανεπιστήμια με τη βοήθεια και υποστήριξη της NOMOS από 1.9.2019 ανέρχεται σε 15,433,512 δολάρια ενώ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, έφτασε το ποσό ρεκόρ των 5,093,129 δολαρίων.

Όσες αθλήτριες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο European Volleyball Exposure θα πρέπει αρχικά να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο λινκ https://nomosllc.com/nomos-eve-2020/dilosi-endiaferontos-simmetoxis το αργότερο έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα αξιολογηθούν άμεσα καθώς το καμπ θα λειτουργήσει για περιορισμένο αριθμό θέσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πότε/Που
- 27-28-29 Φεβρουαρίου 2020, American Community Schools (ACS) of Athens
- 1-2 Μαρτίου 2020, Αnatolia College, Thessaloniki

Τι περιλαμβάνει το camp
- Τουρνουά ανίχνευσης ταλέντων υπό την ανάλυση κορυφαίων Αμερικανών προπονητών, ενόψει χορήγησης φουλ υποτροφιών (+ επιπλέον έσοδα υπερκαλύπτοντας το κόστος διαβίωσης στην Αμερική, ήτοι ~$500-1250/μηνιαίως) για σπουδές και βόλεϊ στα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής.

-Πλήρης επιθεώρηση αθλητικών και τεχνικών χαρακτηριστικών, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα προτάσεων προς μελλοντικές προσφορές υποτροφιών και ανταγωνιστικού βόλεϊ στο ανώτατο επίπεδο (NCAA Division I) του Αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος. Καταγραφή μετρήσεων (αλτικότητα/εκρηκτικότητα/ταχυδύναμη/σωματομετρικά κλπ.).

-Εκπόνηση αναλυτικής μελέτης για κάθε συμμετέχουσα ενόψει ανώτερων σπουδών και βόλεϊ, κατόπιν παράθεσης προτάσεων και συστάσεων (βάσει επιστημονικής έρευνας και αναλύσεως με πρόγραμμα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αμερικανών Προπονητών Βόλεϊ – AVCA) επί συγκεκριμένων σημείων βελτίωσης μέσα από ατομική προετοιμασία για επιτυχημένη παρουσία στο κολεγιακό πρωτάθλημα, με συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς κατά τη διάρκεια των μηνών/ετών που μεσολαβούν μέχρι την εγγραφή σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Υψηλής ανάλυσης οπτικό υλικό από τις εμφανίσεις στο τουρνουά και πλήρης υλικοτεχνική υποστήριξη από ομάδα που θα συνεχίσει να συλλέγει και να επεξεργάζεται υλικό με τη συνδρομή της κάθε παίκτριας τους επόμενους μήνες/έτη, μέχρι ολοκλήρωση της μετάβασης στην Αμερική.

-Παιχνίδι, ασκησιολόγιο, και επιλογή των καλύτερων ταλέντων ηλικιακά. Συστατικές επιστολές από διεθνείς προπονητές και ειδήμονες του χώρου, που θα προμηθεύσουν τις συμμετέχουσες με ουσιαστικά εφόδια, στρατηγική, τακτικές και καίρια σημεία προς δημιουργία δυναμικού βιογραφικού ενόψει πανεπιστημιακών στόχων και μελλοντικού ανταγωνιστικού σχεδιασμού στο χώρο του βόλεϊ.

-Ενημερωτικές παρουσιάσεις από ειδικούς του χώρου στις ΗΠΑ (ακαδημαϊκούς, νομικούς, προπονητές, συμβούλους και αθλήτριες με θητεία στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ και τίτλους/διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο κολεγιακού βόλεϊ). Παρουσίαση των διαφορών και συγκριτική ανάλυση, θεώρηση, και επισκόπηση του Αμερικανικού και Ευρωπαϊκού βόλεϊ από έμπειρους επαγγελματίες καθώς και απόφοιτες και νυν επαγγελματίες που αγωνίστηκαν σε αμφότερα τα ανταγωνιστικά μέτωπα του βόλεϊ. Διάλογος με γονείς και αθλήτριες που αποδέχτηκαν προσφορές υποτροφιών εντός του 2019.

-Επαγγελματική συνεύρεση, συναντήσεις/συζητήσεις και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών προπονητών.

-Δείτε τι γράφουν αθλητές/αθλήτριες και οι γονείς τους για την NOMOS εδώ:
https://nomosllc.com/about-nomos/testimonials

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μαρία Καλαρά (τηλ. 6973373168).

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137