INTERNATIONAL LAW - SPORT BUSINESS - MANAGEMENT STRATEGY - POLICY COMPLIANCE - RESEARCH & CONSULTING SERVICES

St. Louis, USA, Tel: 812-272-3598       facebook circle  youtube circle  instagram circle  linkedin circle

Ελληνική παροικία στο Green Bay!

zoi sherolli

Η Ζωή Σερόλη συμπαίκτρια της Ηρούς Χούντα στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Ένα δυνατό ρόστερ με στόχο να διευρύνει το ρεκόρ 13-3 που σημείωσε την περσινή σεζόν, αλλά και να διατηρήσει τα σκήπτρα στην περιφέρεια Horizon League, κατάρτισε η πρωταθλήτρια ομάδα του Green Bay.

Μετά την απόκτηση της Ηρούς Χούντα, το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, απέκτησε και την 19χρονη ακραία Ζωή Σερόλη -με την βοήθεια επίσης της NOMOS- η οποία μάλιστα αποτελεί την τελευταία… πινελιά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου!

Η ύψους 1,80 μ. αθλήτρια αποφοίτησε από τις σχολές Μωραΐτη με τις οποίες κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας- Κύπρου, ενώ ακολούθησαν δύο μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ασημένιο στο Κ19, Χάλκινο στο Κ17, ενώ είχε και 4η θέση στο Κ16.

 «Η καλύτερη επιλογή»

Η Ζωή Σερόλη είπε για την μεταγραφή της: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη είμαι που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Green Bay. Νομίζω ότι το Πανεπιστήμιο αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να μεγαλώσω όχι μόνο ως παίκτρια και φοιτήτρια, αλλά και ως άνθρωπος. Οι προπονητές και τα κορίτσια στην ομάδα με βοήθησαν πραγματικά να έρθω όσο το δυνατόν πιο κοντά τους και με έκαναν να αισθάνομαι άνετα, παρόλο που έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το ταξίδι μου με την ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

«Η Ζωή θα λάμπει μέσα στο γήπεδο»

Από την πλευρά του Green Bay η Προπονήτρια Abbey Sutherland επεσήμανε: «Η Ζωή είναι αφιερωμένη, οργανωμένη, σοβαρή και έτοιμη για την ακαδημαϊκή και αθλητική της καριέρα. Μου άρεσε η διαδικασία της μεταγραφής της, επειδή μου έκανε δύσκολες και σημαντικές ερωτήσεις. Ανυπομονώ να την δω να λάμπει μέσα στο γήπεδο».

Contact NOMOS LLC

St. Louis, USA


info(at)nomosllc.com


US Tel: (+1) 812-272-3598


EU Tel: (+30) 6946-454137